• Reklam

'Katil zanlısı, Ece Erken ile tatile gitti' iddiası

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından Ece Erken, katil zanlılarını sosyal medyada paylaştı. Cinayette adı geçen Fatih Sipahi'yi de paylaşımlarına ekleyince olaylar karıştı. Sipahi, Erken'in katil zanlısı Serkan Dakman ile tatile gittiğini iddia etti.

'Katil zanlısı, Ece Erken ile tatile gitti' iddiası
31 Ocak 2022 - 12:15

Geçtiğimiz günlerde Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ortağı olduğu restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırganlar, olay yerinden kaçtı, polisin arama sürecinde ise Ece Erken, kişisel sosyal medya hesabı Instagram'da katil zanlılarının isimlerini paylaştı ve görenlerin emniyete haber vermesi için yardım istedi. Erken'in paylaşımlarında katil zanlılarından Seccad Yeşil'in cinayet gecesi Fatih Sipahi'nin evinde kaldığını belirttiği paylaşım ise ortalığı fena karıştırdı. Erken'in paylaşımına sinirlenen Sipahi, olay bir iddia ortaya attı ve suç duyurusunda bulundu.

Ece Erken, katil zanlılarını polis yakalamadan önce Seccad Yeşil'in, Fatih Sipahi'nin evinde kaldığını ardından ise ortalıktan kaybolduğunu belirtti. Erken'in paylaşımı şu şekildeydi:

Ece Erken'in bu paylaşımda adını geçirmesine sinirlenen Fatih Sipahi, Erken'e cevabı Instagram hesabından paylaştığı bir yazıyla cevap verdi ve Sipahi, Erken'in katil zanlılarından Serkan Dakman ile seneler önce tatile gittiğini iddia etti. İşte Fatih Sipahi'nin Ece Erken ile ilgili iddiasının yer aldığı yazısı:

"Arkadaşlar Ece Erken adımı geçirerek bir story atmış o yüzden açıklama yapmak istedim. Seccad Yeşili 15 senedir tanırım 3-4 ayda bir görüşürüm. Olay gecesi beni görüntülü arayarak seninle acil bir şey konuşmam lazım diyerek evime geldi ve 'Arkadaşım birini vurdu' diyerek olayı anlattı. Kendisine olay yerindeymiş 3 saat sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldüğü haberleri yayılınca telefonunu kapatarak evimden gitti. Sabah organize şubeye giderek ifademi verdim tanık olarak eklediler. Benim burada ne suçum var adımı geçiriyorsun Ece Erken? Seccad Yeşil ile seninde bir sürü ortak arkadaşın var. Serkan Dakman ile seneler önce beraber Çeşme'de tatile yapmadınız mı? Bu insanları tanımıyormuş gibi story atıp şov yapacağına eline bir Yasin al da kocana dua et!"

Fatih Sipahi, bu paylaşımının ardından avukatının gönderisini paylaştı ve hakkında kamuoyunda oluşturulan haksız saldırı niteliğinde olan davranışlar çerçevesinde dava açılacağını, yaşanan olayla uzaktan ya da yakından bir alakası olmadığını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum