• Reklam

Katil vale çıktı! 12 sabıkası var

Çeşme Alaçatı'da ünlü eğlence merkezinde bir çocuk babası Alpay Kalyon'u bıçaklayarak öldüren Faruk B. ve ona yardım ettikleri öne sürülen iki kişi yakalandı.

Katil vale çıktı! 12 sabıkası var
22 Ağustos 2021 - 13:47 - Güncelleme: 22 Ağustos 2021 - 22:49
Çeşme polisi, Alaçatı'daki ünlü eğlence mekanının önünde yaşanan olayın zanlılarını kısa sürede yakaladı. Edinilen bilgiye göre, olay, gece saatlerinde Alaçatı 18001 Sokak'ta bulunan eğlence merkezi önünde meydana geldi. Olayda hayatını kaybeden Alpay Kalyon'un eşi ve 1'i erkek 2 arkadaşıyla beraber gece kulübüne geldikleri, iddiaya göre Alpay Kalyon'un (33) erkek arkadaşının yan taraftaki bir diğer gece kulübünün önünde bir kadının darp edildiğini görüp müdahale etmek için harekete geçtiği ve daha sonra Kalyon'un da olaya dahil olduğu öğrenildi.. Tartışma kavgaya dönüşünce işyeri çalışanı olduğu bilgisine ulaşılan Maşallah T. ile Faruk B., karşı gruptan Alpay Kalyon'a saldırdı. Bu arada içeri koşan Faruk B, elinde bıçakla gelip Kalyon'a sapladı.


Alpay Kalyon öldürüldü.

Bazı müşterilerin çektiği görüntüye göre Kalyon bir süre ayakta kaldıktan sonra yere yığılırken şüpheliler, Oğuzhan G. isimli bir gencin otomobiliye kaçtı. Çevredekilerin ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Alpay Kalyon, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalyon, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.



Polis ekipleri, çevrede geniş çaplı araştırma başlatırken Sahil Güvenlik Komutanlığı'dan yardım istendi. Sahil Güvenlik, kızılötesi kameralarla ormanlık alanlarla plajları taradı. Polis sabaha karşı zanlıların terkedilmiş otomobilini buldu. Ardından da kaldıkları oteli belirledi. Oğuzhan G. yakalanırken, diğer şüpheliler kaçtıkları otluk alanda yakalandı.
Zanlılardan Faruk B'nin uyuşturucu, hırsızlık başta 12 suç kaydı, Maşallah T'in aynı şekilde 22 suç kaydının olduğu öğrenildi. Polis sorguları sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 7 Yorum
  • Vatandaş
    2 yıl önce
    12, 22 sabıka kaydın olup hangi iş yeri seni işe alır? İş yeri belli ki sigortasız çalıştırıyor, işe girerken her yerde sicil kaydı istenir. İş yerine ceza verilmeli, dolaylı yoldan birinin ölümüne yol açtıkları için.
  • makarnacı
    2 yıl önce
    muz cumhuriyeti haline gelen ülkede artık sıradan görüntüler
  • Batuhan dayı
    2 yıl önce
    Lanet gelsin böyle sisteme şu aşağılık insanları musallat ediyor devlet başımıza.
  • Turk Vatandasi
    2 yıl önce
    Burasi rezil bir ulke, ailemin guvenliginden hergun endise ediyorum.
  • TOLGA BEY
    2 yıl önce
    TÜRKİYEEEE HAHAHAHAHAHHA 12 22 SUÇ KAYDI VE SERBEST HAHAHAHAHAHAH TÜRKİYEEE HAHAHAHAHAHAH MUHTEŞEMMM ÇOK GÜZEL HAHAHAHAHAHA
  • Umut
    2 yıl önce
    Adam kanunlara gülüyor adalete gülüyor nasıl rezil bi toplum hukuk ve insan olamadıgımıza gülüyor bu nasıl bir memleket 22 suçu varsa 5 cide atın pe….nk leri içeri bahçeli affı felan çıkarmayın topluma almayın birdaha aklı başına gelmiyorki kadına şiddetmi yapmış at 5 sene sorgusuz ki öldürmeyi göze alamasın ileride
  • zeybek
    2 yıl önce
    insan ölmüş sen gülüyorsun.... utanmalısın