• Reklam

Katil sessizce yaklaştı, ensesinden vurdu

Çanakkale'de çocuklarını oyun oynaması için parka götüren bir anne vahşice katledildi. Parkta arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada arkasından sessizce yaklaşan kapüşonlu bir şahıs, genç kadının ensesinden ateş ederek kayıplara karıştı.

Katil sessizce yaklaştı, ensesinden vurdu
27 Ekim 2022 - 14:23

Korkunç olay dün gece 23.00 sıralarında Hüseyin Kızoğlu Sokak üzerinde bulunan Barboros Çocuk Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre evli ve üç çocuk annesi İpek Kürşat, akşam saatlerinde çocuklarını oynaması için parka çıkardı. Çocuklar parkta vakit geçirirken, genç kadın bankta arkadaşlarıyla sohbet etmeye başladı.

Parkta korkunç cinayet! 3 çocuk annesini intikam için mi öldürdüler? Katil sessizce yaklaştı ensesinden kurşunladı

KATİL SESSİZCE YAKLAŞTI

Bu sırada arkadan sessizce yaklaşan kapüşonlu 20 yaşlarında bir kişi, kahvede oturan kişilere aldırış etmeden silahını belinden çıkartarak İpek Kürşat'ın ensesine doğru bir el ateş etti. Kürşat, kanlar içinde yere yığılırken, katil zanlısı koşarak olay yerinden uzaklaştı.

Parkta korkunç cinayet! 3 çocuk annesini intikam için mi öldürdüler? Katil sessizce yaklaştı ensesinden kurşunladı

HAYATINI KAYBETTİ

Olayın şokunu yaşayan çevredekiler, talihsiz kadının yardımına koştu. Hemen 112 sağlık ekipleri aranırken, olay yerine kısa sürede ulaşan112 ekipleri genç kadına müdahale etti. Genç kadın, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
3 çocuk annesi talihsiz kadının eşinin geçen sene girdiği silahlı çatışmada bir kişiyi öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi. Polis, "intikam cinayeti" ihtimali üzerinde duruyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum