Avukat Ahmet Seyit Akyüz

    Karşıyaka'ya yeni bir yüz: Avukat Ahmet Seyit Akyüz

    İzmir Barosu üyesi  ünlü ceza avukatı Ahmet Seyit Akyüz, Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığı için yola çıktı. 

    Karşıyaka'ya yeni bir yüz: Avukat Ahmet Seyit Akyüz
    19 Aralık 2023 - 09:01
    İzmir'in yakından tanıdığı Av. Seyit Ahmet Akyüz,  Karşıyaka Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.



    İzmir ve Ege Bölgesinde yakından takip edilen davalarda görev alan, Torbalı, Güzelbahçe, Konak ve Bozdoğan Belediye personellerine karşı açılan davalarda müdafiilik görevi üstlenmiştir.



    Akyüz, meslek hayatının dışında yer aldığı sosyal sorumluluk projeleri ile de tanınmaktadır.  Kamuya yararlı vakıf niteliği olann Tülov YK üyesi olup aynı zamanda vakfın İzmir Temsilcisidir. Tülov Vakfı; eğitime desteği ile bilinen vakıf olup, Genel Seçimlerde depremzedelerin ve öğrencilerin oy kullanmaları için Askıda Bilet ve Demokrasi Bileti projelerini hayata geçirmiş,  ihtiyaç sahibi 200.000'e yakın kişinin bilet yardımı almasında yardımcı olmuştur.



    Akyüz, Mevcut Başkan Cemil Tugay'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olması üzerine Karşıyaka Belediye Başkanlığına aday olmaya karar verdiğini belirtmiştir. Adaylık kararında CHP  Genel Başkanı Özgür Özel'in gençlerin parti ve ülke  yönetiminde daha fazla söz hakkı almalarını istemesinin ve parti yönetimi gençleştirmeye yönelik çalışmalarının kendisine cesaret verdiğini dile getirmiştir. 



    Seyit Ahmet Akyüz 38 yaşında olup, 15 yıldır Karşıyaka'da yaşamaktadır.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum