• Reklam

Karşıyaka'da tek aday İlker Ergüllü

Karşıyaka Spor Kulübü'nün olağan mali genel kurulunda kongreden önceki gece olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan Başkan Turgay Büyükkarcı, yeniden aday olmayacağını resmen açıklarken, tüzük değişikliğiyle başkanlık yolu açılan İlker Ergüllü, tek aday olarak girmesi beklenen seçim öncesi kolları erken sıvamaya hazırlanıyor.

Karşıyaka'da tek aday İlker Ergüllü
19 Temmuz 2023 - 14:53 - Güncelleme: 19 Temmuz 2023 - 14:56
Olağanüstü seçimli genel kurulu 12-13 Ağustos'ta düzenleyecek Karşıyaka 'da futbol, basketbol ve voleybolda yeni sezonun başlamasına kısa süre kala kongreye kadar geçecek yaklaşık 1 aylık süreçte zaman kaybetmek istemeyen Ergüllü ve ekibi, yönetimden yetki devri almaya çalışıyor. Kulübün sezon öncesi kritik ödemeleri, transferleri, idari işleri ve anlaşmalarının aksamaması için tarafların orta yolda buluşması bekleniyor.

Yeşil-kırmızılıların zaman zaman tartışmaların yaşandığı mali genel kurulunda sağlık problemlerinin başkanlığa devam etmesine izin vermediğini söyleyen Turgay Büyükkarcı, "5.5 sene süren başkanlığımın ardından görev süremize son veriyoruz. En kısa tarihe kongre koyduk, bu kongrenin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Sizden ricam bizden sonra gelecek arkadaşlara sahip çıkın. Bu kavga ve ayrışma kültürümüzü terk etmemiz lazım. Bu iş çok zor bir iş ve hakaret, haksızlık görmek insanın canını acıtıyor. Sağlık problemlerim bu işe el vermiyor" açıklamasını yapmıştı. Borcun 148 milyon 882 bin TL olarak açıklandığı kongrede kulüp tüzüğünde yer alan başkanların 2 takvim yılını doldurmuş üyeler arasından seçileceği maddesi verilen önergenin oylanıp, üyelerin oy çokluğuyla kabul görmesiyle 1 yıla indirilerek Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü'y başkanlık yolu açılmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum