Karşıyaka Barış'la imzalıyor

    TFF 3'üncü ekiplerinden Karşıyaka, dış transferde Van Spor FK'dan ön libero Barış Sağır'la prensip anlaşmasına vardı. Antalya Kemerspor'da profesyonel olan 29 yaşındaki futbolcu Erzincanspor, Diyarbekirspor ve Sivas Belediyespor'da da oynadı. 3'üncü Lig'de Erzincan ekibiyle Play-Off, Van Spor'la şampiyonluk yaşayan Barış, geçen sezon Van formasıyla 2'nci Lig'de Play-Off tecrübesi yaşadı.

    Karşıyaka Barış'la imzalıyor
    23 Ağustos 2023 - 12:20 - Güncelleme: 23 Ağustos 2023 - 12:20

    BATUHAN'DAN VEDA MESAJI

    Karşıyaka stoper Batuhan Akyüz'le yollarını ayırdı. 24 yaşındaki savunmacı veda mesajında, "Büyük umutlar ve hayallerle geldiğim kulübüme veda vakti. Bu süreçte beraber olduğumuz güzel insanlara teşekkür ediyorum. Para ve menfaat gözetmeden geldiğimiz süreçte ne yazık ki hiçbir şey istediğimiz beklediğimiz gibi gelişmediği için başarısız bir sezonla veda etmenin mutsuzluğunu ve burukluğunu hep birlikte yaşadık. Bize her zaman destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Bu şanlı şerefli kulübün yeri her zaman üst liglerdir. Her zaman kalbimin bu kulüple olduğu daimdir. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

    BASKETBOL ALTYAPIYA ORAK GELDİ

    A Milli Kadın Basketbol Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Olcay Orak, Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Altyapı Direktörü olarak göreve başladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "1975 doğumlu olan Olcay Orak kariyerinde Güre Belediyesi, Edremit Belediyesi, Botaş, Tarsus Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Bornova Becker, Adana Aski, Elazığ İl Özel İdare ve son olarak Çukurova Basketbol takımlarında başantrenörlük görevi yapmıştır. Ayrıca halen A Milli Kadın Basketbol Takımı yardımcı antrenörlüğü görevini yürütmektedir" denildi. İmza törenine Karşıyaka Spor Kulübü Sportif İşlerden Sorumlu Asbaşkan İlker Ergüllü, Altyapılardan Sorumlu Ana Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Şensan ve Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Altyapı Sorumlusu Emre Akal katıldı.

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum