• Reklam

Karısının kafasını parçalayıp kaza süsü vermek için yapıştırdı!

Dünya bu cinayet karşısında dehşete düştü. Bir yıllık eşini sopayla döverek öldüren ve kafatasını parçalayan adam, cinayeti kaza gibi göstermek için kadının kafasını yapıştırıcı kullanarak yapıştırdı.

Karısının kafasını parçalayıp kaza süsü vermek için yapıştırdı!
07 Ocak 2021 - 23:42

Ekvador polisi, karısını sopayla öldürdüğü ve yaralarını gizlemek ve bir kaza gibi görünmesini sağlamak için kafatasını bir araya getirmek için yapıştırıcı kullandığı iddia edilen adamı arıyor.

Luis Hermida, 30 yaşındaki eşi Lisbeth Baquerizo'nun 21 Aralık'ta Ekvador'un Guayaquil kentindeki evlerinin zemininde bulunduğunda merdivenlerden düşerek öldüğünü iddia etti.

Şüphelinin babası Lisbeth'in babası Mario Baquerizo ile temasa geçti ve iddiaya göre, "Çabuk gelmelisin. Lisbeth öldü." diyerek onu evlerine çağırdı.

Lisbeth'in babası Mario ve annesi Kathy Munoz, kızlarının evine koştular, ancak geldiklerinde çoktan bir cenaze evi ile temasa geçilmişti ve evin ortasında bir tabut vardı.

Luis'in ailesi, kızlarını kaybeden gözü yaşlı ebeveynlerden polisle iletişim kurmamalarını istedi ve böylece cenazenin ertesi gün için organize edilebileceği konusunda ısrar etti.

Mario ve annesi Kathy Munoz, cenaze düzenlemeleri konusunda aceleci davranıldığını fark etmelerine rağmen, kızlarıyla bir yıldır evli olan Luis'den başlangıçta şüphelenmedi.

​​​​​​

Ancak Lisbeth'in annesi Kathy, Luis'in gözünde gasp girişimi sırasında meydana geldiğini iddia ettiği bir yara fark ettiğinde şüphelenmeye başladı.

​​​​​​

Kathy daha sonra, Lisbeth'in bir arkadaşıyla konuştuğunda ise hayatının şokunu yaşadı. Arkadaşı, Lisbeth'in Luis tarafından hakarete uğradığını ve fiziksel olarak taciz edildiğini iddia etti.

Yerel basına açıklama yapan acılı anne, kızının bedeni üzerinde oynandığını, iddia ettikten kısa süre sonra, Lisbeth'in otopsi raporu çıktı.

Otopsi sonucunda kurbanın başının üstündeki ezilme ve delinme yaralarından öldüğü ve bunların süper yapıştırıcı ile yapıştırılarak kapatıldığı ortaya çıktı.

​​​​​

Polis şefi Francisco Hernández, Lisbeth'in yaralanmalarının kazara oluşmasının mümkün olmadığını söyledi. "Bu konuyu vahşi bir cinayet olarak ele alıyoruz" dedi.

Bir yıldır evli oldığı 12 yıllık sevgilisi Lisbeth'i öldürmekle suçlanan Luis, 29 Aralık'ta tutuklama emri çıktığından beri kaçıyor.

Davayı yürüten savcı Luis Machado, otopsi raporunun Lisbeth'in ölmeden önce bir "darbe katliamı" yaşadığını da ortaya çıkardığını söyledi.

Kurbanın ailesi intikam almak istemediklerini, sadece adalet istediklerini söyledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum