• Reklam

Karamollaoğlu: Erbakan hayatta olsa CHP ile olurdu

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, 'Necmettin Erbakan hayatta olsa CHP ile birlikte olur muydu?' sorusu üzerine "Kesinlikle olurdu" yanıtı verdi.

Karamollaoğlu: Erbakan hayatta olsa CHP ile olurdu
27 Mart 2022 - 18:36

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Masası programında Fatih Atik’in konuğu olduğu programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Karamollaoğlu, “Erbakan hayatta olsa CHP ile birlikte olur muydu?” sorusu üzerine, “Bugün hayatta olsa kesinlikle CHP ile birlikte olurdu" yanıtını verdi.

Karamollaoğlu, "Erbakan hocamız bu noktalarda herkesle bir araya gelmekten çekinmez, nerelerde uzlaşılabilir bunun üzerinde dururdu. Her partinin de benimsediği temel fikirler vardır. Bu fikirlerin hepsi kabul edilemez diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Antalya'daki ziyaretleri kapsamında Saadet Partisi İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. 

Burada açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, "CHP'nin peşine takıldıklarına" ilişkin eleştirileri kabul etmeyerek şöyle konuştu:

"Bazen bize şöyle diyorlar; 'Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin peşine takıldınız gidiyorsunuz'. Yok ya, biz kimsenin peşine takılmadık. Onlar aslında bizim peşimize takıldı geliyorlar" 

YORUMLAR

  • 0 Yorum