• Reklam

Karagöz Hacivat çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü

Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Trakya Rumeli Bektaş-İ Dernekleri Federasyonu İzmir Urla İlçe Başkanı Begüm Atamdede öncülüğünde Birgi köyü 14 Eylül Parkı’nda çocuklara 7 köyün katılımıyla (Uzunkuyu,Birgi,Barbaros,Zeytinler,Zeytineli,Kadıovacık,Nohutalan) Karagöz ve Hacivat tiyatro oyununu, Şaman Tiyatrosu kurucusu ve sokak sanatçısı Alp Deniz Bayrak gerçekleştirdi.

Karagöz Hacivat çocuk tiyatrosu yoğun ilgi gördü
21 Ağustos 2023 - 18:58 - Güncelleme: 21 Ağustos 2023 - 19:04
Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Trakya Rumeli Bektaş-İ Dernekleri Federasyonu İzmir Urla İlçe Başkanı Begüm Atamdede  öncülüğünde 12 Ağustos 2023 Cumartesi günü saat 18 de Birgi köyü 14 Eylül Parkı’nda çocuklara 7 köyün katılımıyla (Uzunkuyu,Birgi,Barbaros,Zeytinler,Zeytineli,Kadıovacık,Nohutalan) Karagöz ve Hacivat tiyatro oyununu gerçekleştirildi. Çocuklara Karagöz ve Hacivat tiyatro oyunundan sonra yüz boyama etkinliği yapıldı.

İkramlar ve popcorn ile çocuklar doyasıya eğlendiler. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Uluslararası 351 Dernek Adına Rumeli Balkan Güçbirliği Trakya Rumeli Bektaş-İ Dernekleri Federasyonu İzmir Urla İlçe Başkanı Begüm Atamdede  “Oyunun performansını gerçekleştiren başta tiyatrocu Alp Deniz Bayrak olmak üzere, Urla’da Birgi Muhtarı Sevil hanım ve  7 köyün muhtarlarına, emeği geçen görünmeyen kahramanlar Tolga Kara organizasyon ve Domino organizasyona teşekkürler” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum