Karabağlarlılar güne Helil Kınay'la başladı

    Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, bugün sabah saat 7’de Poligon Metro ve Fahrettin Altay Metro girişinde işe ve okula giden vatandaşlarla buluşup simit ve ayran dağıtarak birlikte kahvaltı yaptı. Başkan adayını karşısında gören vatandaşlar hem büyük bir şaşkınlık hem de mutluluk yaşadı. ​​​​​​​

    Karabağlarlılar güne Helil Kınay'la başladı
    28 Şubat 2024 - 13:49 - Güncelleme: 28 Şubat 2024 - 13:55
    CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, bugün sabah saat 7’de Poligon Metro ve Fahrettin Altay Metro giriş noktasında işe ve okula giden Karabağlarlılarla bir araya gelerek kahvaltı yaptı.




    Vatandaşlara simit ve ayran dağıtan Kınay, mutlu günler diledi. Başkan Adayı Kınay’la birlikte kahvaltı yapan vatandaşlar Kınay’a teşekkür etti. Sabahın erken saatlerinde Belediye Başkanı Adayı’nı karşısında gören vatandaşların yaşadığı şaşkınlık ve mutluluk renkli anlara sahne oldu.



    Vatandaşlarla kahvaltı ederek sohbetlerine ortak olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kınay, “Karabağlar Belediye Başkanı olduğumda her zaman vatandaşlarla birlikte daha çok kahvaltılar ve sohbetler edeceğim” dedi.



    1 Nisan’dan sonra vatandaşlarla daha sık buluşma planlamaları yaptığını ifade eden Kınay, “Seçimden sonra beni her yerde görebilirsiniz. Masa başında değil, her an sizinle birlikte sokakta olan bir belediye başkanı olacağım” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum