• Reklam

Karabağlar'da meclis üyelerine proje bilgisi

Karabağlar Belediye Meclisi'nin haziran ayı toplantısı, ana hizmet binasındaki meclis salonunda yapıldı.

Karabağlar'da meclis üyelerine proje bilgisi
01 Haziran 2021 - 21:07
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun yönettiği toplantıya, CHP İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Emre Külekçi, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Şaban Çelik de katıldı.
Başkan Selvitopu toplantının açılışında, Karabağlar Belediyesi'nin devam eden çalışmaları ve projeleriyle ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Devam eden büyük çaplı projelerin yanı sıra, asfaltlama ve park yapımlarının bu dönemde ön plana çıktığını belirten Başkan Selvitopu, “Şantiyemizdeki plentimizde ürettiğimiz tonlarca asfaltı, program doğrultusunda sokaklarımıza seriyoruz. Satın aldığımız son model araç sayesinde önce eskisini yol kotuna uygun olarak kazıyoruz. Ardından, yine Karabağlar'da kazandırdığımız modern araçlarla kaliteli serim gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında çalışıyoruz. Çalışmalarımız bundan sonra da aynı hızla devam edecek” dedi.

Parklar yaza hazırlanıyor
İlçenin en büyük yeşil alanlarından Özdemir Sabancı Parkı'nı baştan sona yenilediklerini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Bir çok yerde park yenileme çalışması yapıyoruz Özellikle Özdemir Sabancı Parkı'nı kendi ekiplerimizle yeniliyoruz. Benzer çalışma, selden etkilenen Barış Selçuk Parkı'nda yapıldı. Ayrıca Uzundere Rekreasyon Alanımız yaza hazırlandı. Aynı şekilde Lale Paşa Camii çevresindeki parkımızda benzer çalışmalar devam ediyor” diye konuştu.
Yapımı tamamlanan Nasrettin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi'yle Kibar Çok Amaçlı tesislerinin yakın zamanda açılacağını bildiren Başkan Selvitopu, Atatürk Gençlik Merkezi, Mobilyacılar Çıraklık Eğitim Merkezi, Tahsin Yazıcı Kültür ve Semt Merkezi'ndeki çalışmaların da hızla devam ettiğini söyledi.
Toplantıda, pandemi sürecinden olumsuz etkilenen okul kantini işletmecilerine erzak kolisi dağıtılması da oy çokluğuyla kabul edildi.  
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum