• Reklam

Karabağlar Belediyesi 'e-devlet'te

Karabağlar Belediyesi, vatandaşların yaşamını kolaylaştıran ve bu sıkıntılı salgın günlerinde evde daha çok kalmalarını sağlayan online hizmetlerini, “e-devlet” sistemine taşımaya başladı.

Karabağlar Belediyesi 'e-devlet'te
01 Aralık 2020 - 17:24 - Güncelleme: 01 Aralık 2020 - 17:31

 
Karabağlar Belediyesi, vatandaşların yaşamını kolaylaştıran ve bu sıkıntılı salgın günlerinde evde daha çok kalmalarını sağlayan online hizmetlerini, “e-devlet” sistemine taşımaya başladı. Bu kapsamda ilk olarak,  “www.karabaglar.bel.tr” adresindeki online borç ödeme kolaylığı, e-devlet üzerinden de veriliyor.  Vatandaşlar, https://www.turkiye.gov.tr adresinden e-devlet’e giriş yaptıktıktan sonra Karabağlar Belediyesi sayfasındaki “borç ödeme” sekmesini tıklayarak, kendilerine ya da yakınlarına ait borçları ödeyebiliyor. Ayrıca e-devlet şifreleriyle belediye sayfası üzerinden de ödeme yapılabiliyor. Böylece vatandaşlar hizmet binalarına gitmek zorunda kalmıyorlar.
 
Tam entegrasyona doğru…
 
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “e-belediye” ve “e-devlet” entegrasyonu hedefi kapsamında ilk adımın “borç ödeme” konusunda atıldığını belirterek, yakın zamanda tüm online belediye hizmetlerinin e-devlet’te yer alacağını söyledi. Bunun için teknik çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Başkan Selvitopu, “İçinde bulunduğumuz dijital çağa ayak uydurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda önemli oranda yol aldık. Amacımız vatandaşlarımızın hızlı ve nitelikli hizmet almasını sağlamak” dedi.
Başkan Selvitopu, dijitalleşmeyle vatandaşların sağlığının korunmasına katkı koyduklarını da hatırlattı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum