Kan bağışla can kurtar

    Yılların polis ve adliye muhabiri Bahri Karataş, resmi kayıtlara göre yaptığı 10 kan bağışı nedeniyle, Türk Kızılay'ı tarafından Bronz Madalya ile onure edildi. Karataş'a madalyasını bugün Urla Cumhuriyet Meydanı’nda Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. Kerem Kınık adına görevli bir bayan yetkili verdi. 

    Kan bağışla can kurtar
    28 Mayıs 2021 - 23:48
    Madalyasını alan Bahri Karataş' ın kan verip  can kurtardığı için çok mutlu olduğunu ,onlarca cana hayat verdim.Üç ayda bir kan vermem için Türk Kızılay'ından cep telefonuma mesajlar geliyor,sağlıklı olan herkes kan bağışında bulunmalı,bir gün sizede kan gerekir diye düşünmek lazım. 

    Bahri Karataş, duygularını şu şekilde dile getirdi, "Büyük bir yardım severlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek, hiçbir karşılık beklemeden, ihtiyacı olan insanların kullanımı amacıyla 10 ünite kan bağışlayarak, Türk Kızılay’ının seçkin kan bağışçılarının arasına ismini yazdırdım. Örnek davranışımdan  dolayı Türk Kızılay’ı tarafından Bronz Madalya ile onurlandırılmaya hak kazandım.Kalbimdeki iylik hiç eksilmeyecek.Sağlıklı olduğum sürece kan  bağışında bulunmaya devam edeceğim"  dedi.

    Kızılay tarafından verilen Beraat Belgesi'nde:

    " Büyük bir yardım severlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek, hiç bir karşılık beklemeksizin ihtiyacı olan insanların kullanımı amacıyla 10 ünite kan bağışlayarak 
    Türk Kızılayı' nın seçkin bağışçıları arasına sizde katıldınız. 
    Örnek davranışınız nedeniyle Türk Kızılay’ının kan bağışçıları için hazırladığı Bronz Madalya ile onurlandırılmaya hak kazandınız.Bu Beraat ile Türk Kızılayı ve ihtiyac sahibleri adına minnettarlığımızı sunar,kalninizdeki iyiliğin hiç eksilmemesini dileriz. Dr.Kerem Kınık, Genel Başkan"

    YORUMLAR

    • 0 Yorum