Kamyonet çocuğun üzerinden böyle geçti

    İzmir’in Karabağlar İlçesinde, geri giden kamyonet çocuğu ezdi.  Tekerleğin üzerinden geçtiği küçük çocuk mucizevi bir şekilde yaralı olarak kurtuldu. Kaza anı bir iş yeri güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

    Kamyonet çocuğun üzerinden böyle geçti
    20 Eylül 2021 - 12:03
    Bahri Karataş (KHA)

    Kaza bugün sabah Eski Çamlık mevkiinde meydana geldi. Geri geri giden kamyonet sürücüsü yolda yürüyen çocuğu ezdi. Sol arka tekerlek üzerinden geçen erkek çocuk, arabanın altından yaralı olarak sürünerek çıktı.

    Mahalle bakkalı önünde iki arkadaşıyla oynayan çocuk, eve gitmek için yolda yürümeye başladı. Bu sırada geri giden kamyonet sürücüsü, farketmediği çocuğa çarptı ve altına aldı. Tekerleğin üzerinden geçtiği çocuk, yaralı bir şekilde sürünerek aracın altından çıktı.

    Az önce oynadığı arkadaşının kamyonetin altında kaldığını gören arkadaşı koşup ona ilk yardımı yaptı. Diğer arkadaşı ise bakkala doğru koşup yakınlarına bilgi verdi. Kamyonet sürücüsü ise üzerindeki şoku atlattıktan sonra aşağıya inip çocuğa yardım etmeye çalıştı.

    İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaralı çocuğa ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Sürücü gözaltına alındı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum