Kampüste 'şenlik' coşkusu

    İZMİR Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), ilkokul ve anaokulunda eğitim gören 300 çocuğu, kampüsünde düzenlediği 'Çocuk Şenliği'nde buluşturdu, onlara gönüllerince eğlendikleri  unutulmaz bir gün yaşattı.

    Kampüste 'şenlik' coşkusu
    21 Nisan 2022 - 12:43 - Güncelleme: 21 Nisan 2022 - 12:44

    İEÜ Çocuk Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Sağlık, Kültür ve Spor Müdürlüğü'nün iş birliğiyle düzenlenen Çocuk Şenliği, çarşamba günü saat 10.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirildi. İEÜ Tören Alanı'nda yapılan şenlik, Çocuk Şarkıları Korosu (ECHOIR) ve Grup Turuncu'nun konseriyle başladı. İEÜ'lü öğrencilerin oluşturduğu Halk Dansları Kulübü ve Latin Dansları Kulübü'nün şovlarıyla devam eden programda, çocukların en sevdiği şarkılar söyledi, hep birlikte dans edildi. Oyun parkurlarının yanı sıra, İEÜ öğrencileri tarafından gerçekleştirilen sanat, çevre, bilim, masal ve doğaçlama atölyelerine de katılan çocuklar, yeni bilgiler edinerek kendilerini geliştirme fırsatı buldu.

    'ÇOCUKLAR, BİZE DE ENERJİ KATTI'

    İEÜ Çocuk Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yasemin Özgün, kampüste çocuklarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Çocuklarla birlikte kendilerinin de bayram coşkusunu erkenden yaşamaya başladığını ifade eden Özgün, "Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz İzmir Ekonomi Üniversitesi Çocuk Şenliği'ne, bu yıl yeniden başlamanın mutluluğunu yaşadık. Çocuklarımızın sevgisine, coşkusuna, mutluluğuna tanıklık etmek, bizlere de enerji verdi. Üniversitemizin Çocuk Gelişimi Programı'nda okuyan öğrencilerimiz, her çocuğumuzla yakından ilgilendi, farklı kostümler giyerek onları çok eğlendirdi. Konser performansları ve dans şovları, heyecanı daha da artırdı. Şenlik boyunca 6 saatin nasıl geçtiğini anlamadık.  Şenliğimize katılan tüm çocuklarımıza sevgilerimizi sunuyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz" dedi.  (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum
    Günün Başlıkları