• Reklam

Kadının başarısı Gradiva  ile taçlanıyor

Kişiye özel pırlantalı mücevher tasarımlarıyla İzmir’in dünyaya açılan markası Gradiva Mücevher, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yeni koleksiyonu ile taçlandırıyor.

Kadının başarısı Gradiva  ile taçlanıyor
07 Mart 2022 - 13:41 - Güncelleme: 07 Mart 2022 - 19:26
Türkiye’nin en güvenilir mücevher markalarından biri olarak hedeflediği dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Gradiva, adının anlamını Kadınlar Günü ile özdeşleştiriyor. Zarif yürüyen bir kadın rölyefiyle aynı adı taşıyan Gradiva Mücevher, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İstinyePark İzmir ve Alsancak mağazalarında sergilediği özel koleksiyonuyla dikkat çekiyor.

Gradiva, özel tasarımlarıyla, kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirildiği, ekonomik ve sosyal başarılarının taçlandırıldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kutlamaların en önünde yer alıyor.

52 yıldır mücevher sektöründe hizmet veren Gradiva Mücevher, başarısının farkında olan kadının, özgür ruhunun göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.



Mücevherin kadının kişiliğini yansıttığına değinen Gradiva Mücevher kurucusu Haluk Gezmez, “Gradiva, başarılı bir kadındır. Gradiva, kendi ayakları üzerinde durabilen özgüvenli bir kadındır. Kadının gücünün, özgürlüğünün, başarısının, kutlandığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, markamızın anlamıyla özdeşleştiği için bizler için çok daha özel. Bu güne özgü tasarladığımız mücevherler, kadınların cesurca, kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlıyor. Gradiva’nın estetik ve zarafete olan aşkı, kadının başarısıyla harmanlanarak mücevherlerimizde hayat buluyor” dedi

Hedef Avrupa ve Amerika

Tecrübeli tasarım ekibiyle dünya modasını yakından takip ettiklerini vurgulayan Gezmez, “Gradiva Mücevher ve Toronto’da kurulan günlük mücevher markası Gilda by Gradiva, son dönemde Amerika ve Kanada’da online satışlarını arttırdı. Hedefimiz Londra, New York ve Dubai gibi global pazarlardaki misafirlerimize ulaşmak ve tasarımlarımızı tüm dünyaya tanıtmak. Önümüzdeki beş sene içerisinde bu pazarlarda daha fazla yer almak istiyoruz” diye konuştu.

Gradiva ne anlama geliyor

Gradiva, Latince ‘yürüyen kadın’ anlamına geliyor. İtalya’da Vezüv yanardağının patlamasıyla küller altında kalan Pompei antik kentindeki kazılarda bulunan bir kadın rölyefine bu ad verilmiş. Roma arkeoloji müzesinde yer alan rölyefte eteğini yukarı kaldırarak zarifçe yürüyen bir kadın tasvir edilmiş. Bu rölyeften esinlenen İzmirli iş insanı Haluk Gezmez, markasına modern dünya kadınının estetik ve zarafetini en iyi temsil edecek olan Gradiva ismi vermiş.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum