Kadını döve döve bayıltan maganda yakalandı

    İstanbul Esenyurt'ta sokak ortasında tartıştığı kadını döverek bayıltan, kendisine engel olmak isteyenleri de tehdit eden Ş.D. yakalanarak gözaltına alındı. Magandanın 11 ayrı suçtan sabıkası çıktı.

    Kadını döve döve bayıltan maganda yakalandı
    24 Temmuz 2023 - 10:36
    Kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi.. Önceki gün sabah saatlerinde İstanbul Esenyurt Piri Reis Mahallesi'nde meydana gelen olayda D.S. isimli kadınla tartışan Ş.D., kadını sokak ortasında döverek bayılttı.
    Bayılan kadını park halindeki minibüse almaya çalışan şüpheliyi, çevredeki vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

    Kadına Şiddet Haberleri - Son Dakika Kadına Şiddet Haberleri - TV100

    Vatandaşları tehdit etti
    Yerde yatan kadına küfür eden şüpheli, bir yandan da "Polisi arıyorum", "Ne yapıyorsunuz?" diyerek olaya tepki gösteren vatandaşlara küfür edip tehditler savurdu.
    "Yarın sabah sizin için geleceğim" diye bağıran şüpheli, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.
    O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

    Esenyurt'ta kadını döverek bayılttı; tepki gösterenleri tehdit etti - Video Haberleri

    Gözaltına alındı
    Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmanın ardından Ş.D. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
    "22 Temmuz 2023 tarihinde Esenyurt ilçesinde meydana gelen ve D. S. İsimli kadının gördüğü şiddet sonrası bayılmasını ve sonrasında sürüklenerek bir minibüse bindirilmesini içeren görüntüler üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz çalışma başlatmıştır.
    Yapılan çalışma sonucunda görüntülerdeki şüpheli şahsın, 11 suç kaydı bulunan Ş. D. olduğu tespit edilmiş; şahıs, olay anında yanlarında bulunan E. I. ile birlikte emniyet ekiplerince gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat devam etmekte olup D. S.'nin herhangi bir sağlık sorunu bulunmamaktadır."

    Esenyurt'ta kadını döverek bayılttı, tepki gösterenleri tehdit etti - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

    İstanbul Valisi: Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz
    İstanbul Valisi Davut Gül de sosyal medya hesabından şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Vali Gül paylaşımında,şu ifadeleri kullandı:
    "Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz."

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sosyal medya hesabında ise konuya ilişkin görüntülerin ardından açıklama yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
    "Kadına yönelik şiddet olayına ilişkin olarak emniyet birimleri ile derhal temasa geçilmiş, yapılan araştırmalar neticesinde şiddet faili şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bakanlığımız, savcılık soruşturmasına müdahil olup, olayla ilgili hukuki süreç titizlikle takip edilecektir."

    YORUMLAR

    • 0 Yorum