Kadın başkan çocukla dudak dudağa

    Aydın Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun bir çocukla dudak dudağa olduğu fotoğrafı sosyal medyadan yayınlaması tepkilere neden oldu.

    Kadın başkan çocukla dudak dudağa
    12 Nisan 2023 - 14:19
    Ramazan dolayısı ile CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, millet ittifakı ilçe başkanları ile birlikte iftar programına katılan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, küçük bir kız çocuğu ile dudak dudağa çekildiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşmasının ardından tepkileri üzerine çekti.

    Topuklu efe bu fotoğraf ne?

    Birçok platformda uzmanların çocukları dudaklarından öpmenin sakıncalı bir davranış biçimi olduğunu sürekli belirtmelerini esas alarak birçok partili Başkan Çerçioğlu’na pedogojik açıdan doğru bir davranış olmadığını hatırlatarak, başka fotoğraf paylaşması ve çoklu fotoğraf paylaşımının sonlarında aynı kız çocuğu ile daha anaç fotoğrafların yer alması ancak ilk fotoğraf olarak dudak dudağa olan fotoğrafın seçilmiş olması dikkatlerden kaçmadı ve birçok eleştirel yorumlara neden oldu.

    Topuklu efe bu fotoğraf ne?

    Topuklu efe bu fotoğraf ne?

    Topuklu efe bu fotoğraf ne?

    “MELİH GÖKÇEK’E DESTEK PAYLAŞIM”
    Öte yandan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bu paylaşımı bazı partililer tarafından Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’in homofobik paylaşımları ile CHP’yi yıpratma çabasına bir destek olarak da gördüğü ve kapalı kapılar arkasında “Başkan Çerçioğlu kime hizmet ediyor” konuşmalarının yaşandığı iddia edildi.
    Ankara Eski Belediye Başkanı Melih Gökçek’in geçtiğimiz günlerde, “Oğlun erkek arkadaşı ile evlensin istiyorsan oylar Kılıçdaroğlu’na”, “Sayın Kılıçdaroğlu erkek erkekle, kadın kadınla nikah yaparken davet ederlerse nikah şahitliği yapacak mısın?” paylaşımları yapmıştı.

    Topuklu efe bu fotoğraf ne?

    Aydın Belediyesi basın birimi paylaşımdaki çocukla başka fotoğraflarda olduğunu masum bir kucaklaşma yaşandığını belirtti. (gazetege)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum