Kaçan sevgiliyi geri getirme ritüelleri

    Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar, PCC Eğitmen Koç, Kuantum Koçu, Nefes Koçu ve Motivasyon konuşmacısı olduğunu iddia eden Nazlı Baç, katıldığı Youtube programında “7 saniyede eski sevgiliye kendini arattırma ritüeli” yaptı.

    Kaçan sevgiliyi geri getirme ritüelleri
    02 Kasım 2022 - 14:25 - Güncelleme: 02 Kasım 2022 - 14:53

    Ellerini ovuşturarak bir çeşit “enerji” yaydığını iddia eden ve “Kuntum Koçu” olduğunu öne süren Nazlı Baç, bu ritüel ile tam 7 saniye içinde eski sevgilinin telefon araması yapacağını öne sürdü.

    Yasemin Özçelik’in Youtube kanalında yayınlanan programın “Kadın Kadının ERKEĞİNİ Çalıyor. Kalçasına 777 Yazdırıp, EV ARSA Alan Var. Sifon Çekmeyen Adamlar Var” başlıklı bölümüne, Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar, PCC Eğitmen Koç, Kuantum Koçu, Nefes Koçu ve Motivasyon konuşmacısı olduğunu iddia eden Nazlı Baç konuk oldu.

    Nazlı Baç, ellerini ovuşturdu, “çakra”, metafizik ve “enerji” ile ritüel yaptığını ve eski sevgilinin tam 7 saniye içinde arayacağını iddia etti. Nazlı Baç’ın metafizik iddiaları ve “ritüelleri”, bununla sınırlı değil.

    İşte Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar, PCC Eğitmen Koç, Kuantum Koçu, Nefes Koçu ve Motivasyon konuşmacısı olduğunu öne süren Nazlı Baç’ın ritüellerinden bazıları:










    YORUMLAR

    • 0 Yorum