İZVAK Başkan Adayı Sarıgedik: Seçim yapılsın

    İZVAK Başkan Adayı Emre Sarıgedik, koronavirüs yasaklarının gevşemesi sonrasında vakıf genel kurullarının yapılabildiğini hatırlatarak seçim çağrısında bulundu.

    İZVAK Başkan Adayı Sarıgedik: Seçim yapılsın
    03 Mart 2021 - 14:14

    İZVAK Dinamik Grup Başkan Adayı Emre Sarıgedik, mevcut yönetime seçim çağrısında bulundu. Sürece ilişkin açıklamada bulunan Sarıgedik, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, normalleşme adımlarını açıklarken bizlerin de gözü kulağı, vakıfların ve derneklerin genel kurullarının, koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılamayacağına ilişkin kararın uzatılıp uzatılmayacağıydı. Gördük ki ki yasak uzatılmış değil. Aksine genel kurulların yapılabileceğine ilişkin madde var. Bu nedenle içinde bulunduğumuz Mart ayında normal takvime göre genel kurul yapması gereken İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'nın genel kurulu ertelemesi için ortada bir neden bulunmamaktadır." dedi.

    "BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR"

    Seçimi kazanmaları durumunda bayrağı layık olduğu şekilde dalgalandırmaya hazır olduklarını belirten Sarıgedik, "Mevcut yönetimin, seçim tarihini ötelemeye çalışmak gibi bir girişimde bulunacağını düşünmüyorum. Sonuçta bu bir  seçimdir, bayrak yarışıdır. İZVAK Dinamik Grup olarak seçime de, kazanırsak bayrağı layık olduğu şekilde dalgalandırmaya da hazırız." ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum