• Reklam

İZSU sayaç okuma elemanı korona taşıdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Urla Hizmet Binasının altında bulunan İZSU bölümünde çalışan 15 kişi koronavirüse yakalandı. Bu kişiler evlerinde aileleriyle birlikte karantinaya alındı. Temas ettikleri kişiler de bilgilendirildi.

İZSU sayaç okuma elemanı korona taşıdı!
09 Nisan 2021 - 16:57
Urla ilçesinde bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Belediye Hizmet Binası İZSU Hizmet Biriminden yaklaşık 15 personel Covit-19 a yakalandı.

İddiaya göre; ilk koronavirüs pozitif gelen İZSU çalışanının sayaç okuma görevlisi olduğu, daha sonra kendini rahatsız hisseden çalışanlara yapılan testlerde, virüsün hızlıca diğer personele yayıldığı ve Covit-19 taşıyan personel sayısının hızlıca arttığı saplandı.

Yapılan test sonucu Covit-19 pozitif olan yaklaşık 15 personel evlerinde aileleriyle birlikte karantinaya alındı. Bu kişilerin temaslı olduğu kişilerde bilgilendirildi. 

Az sayıda personelin çalışmaya devam ettiği, Covit-19 bulaşmamış çalışanlar biran önce tedbir alınmasını, buranın çalışmaya kapatılmasını istedi.

İZSU hizmet binasında personel eksikliği üzerine diğer bölgelerden takviye personeller gönderildiği vatandaşlara hizmetin aksamaması için yoğun bir çaba sarf edildiği bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum