• Reklam

İzmirli vekil 30 milyon lira kredi çekip döviz aldı!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, bir İzmir milletvekilinin bir bankadan 30 milyon lira kredi çekerek döviz satın aldığını iddia etti.

İzmirli vekil 30 milyon lira kredi çekip döviz aldı!
24 Aralık 2021 - 18:06 - Güncelleme: 24 Aralık 2021 - 18:19

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tacettin Bayır flaş bir iddia öne sürdü. Vekil Bayır, bir İzmir milletvekilinin kamu bankasından 30 milyon lira kredi çekerek bu parayla döviz satın aldığını söyledi.
Geçtiğimiz günlerde cep telefonuna gelen bir mesajla bu olayı öğrendiğini ifade eden Bayır, “Bir uyanık İzmir milletvekili 30 milyon lira bankadan kredi almış ve o parayla gidip döviz almış. Ben irkildim, bir bankanın bir milletvekiline böyle bir kredi vermesi de bana çok garip geldi. Ben 43 yıldır ticaretle uğraşıyorum ama bırakın 30 milyonu 2 milyon krediyi zor alırım bence. Ben bu haberi duyunca irkildim yani ben de milletvekili olduğum için bu nasıl bir şeydir dedim. Devlet bankasıysa büyük ihtimalle Vakıfbanktır. Bu kredi ile döviz almışlar. Bana sordular bu vekili tanıyor musun diye ben bilmiyorum dedim, o bir şey yazamadı. O da bana soruyor, en azından kendim olmadığımı biliyorum. CHP’lilere zaten bankalar böyle kredi vermezler. Bize verecekleri otomobil kredisidir 1 milyonluk veya 1.5 milyonluk. Öyle 30 milyon para vermezler bize” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum