İzmirli usta spor yazarı Gürkan Ertaç'a şükran plaketi

    İZMİR'de spor basınının önemli isimlerinden Gürkan Ertaç'a kente olan katkılarından dolayı Karşıyaka Kültür ve Sanat Vakfı (KARSAV) tarafından şükran plaketi sunuldu.

    İzmirli usta spor yazarı Gürkan Ertaç'a şükran plaketi
    02 Mart 2022 - 13:13 - Güncelleme: 02 Mart 2022 - 13:14

    İzmir'de 65 yılı aşkın bir süredir çeşitli basın kuruluşlarında muhabir, yönetici ve yazar olarak görev yapan Gürkaç Ertaç'ın duayen bir isim olduğunu dile getiren KARSAV Başkanı Ahmet Diker, "Sayın Ertaç'a bu plaketi sunmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Gürkan Ertaç, İzmir basınının koca bir çınarıdır. Mesleğini icra ederken İzmir'in sporuna, kültürüne, sanatına, sosyal ve siyasi hayatına önemli katkılarda bulunmuştur. Bu nedenle kendisine şükranlarımızı iletmek istedik" dedi.

    Usta gazeteci Gürkan Ertaç ise KARSAV'dan aldığı bu şükran plaketinin kendisi için büyük anlam ve önem taşıdığını belirterek, "Gazetecilik yorucu bir meslek. Gece gündüz çalışmayı, üretmeyi gerektiren bir meslek. Ancak, KARSAV gibi kurumların bizlere gösterdiği bu yaklaşım, tüm yorgunluğu alıp götürüyor. Başta Başkan Ahmet Diker olmak üzere, KARSAV çatısı altındaki herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum