İzmirli ünlü oyuncu vatandaşa hakaret etti

    Annesi, Özal döneminde ANAP İzmir yönetiminde yer alan ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, sandıktan çıkan sonucu beğenmedi, vatandaşa hakaret etti.

    İzmirli ünlü oyuncu vatandaşa hakaret etti
    15 Mayıs 2023 - 14:49
    Türkiye genelinde Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi dün gerçekleşti. 14 Mayıs Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yaklaşık yüzde 5'lik farkla geride bıraktı.
    Oylarını kullanan ünlü isimler de vatandaşlık görevlerini yaptıkları okullardan paylaşımlarda bulundu.

    "Geri zekalı çok fazla"
    Rol aldığı dizilerdeki başarılı performansıyla çok konuşulan Zeynep Beşerler, cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen isimler arasında yer alıyor. Beşerler oylar sayılırken yaptığı paylaşımla gündem oldu.

    Sandıktan çıkan sonucu beğenmeyen oyuncu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bu ülke için bu kadar geri zekalı çok fazla. Yazık..." ifadelerini kullandı. Seçim sonucunun ardından hakaret eden Zeynep Beşerler'e tepki yağdı.

    Zeynep Beşerler, sandıktan çıkan sonucu beğenmedi

    KİMDİR?
    1 Ağustos 1979 tarihinde İzmir’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezundur.
    Beşerler, Ölüm Çiçekleri-Saraybosna" (2008), Nazlı Yarim (2007), Esir kalpler (2006), Rüzgarlı bahçe (2005), Ihlamurlar Altında" (2005), Alacakaranlık (2003) ve daha pek çok film ve dizide rol aldı. Şu anda ATV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Ceza dizisinde Nadya karakterini canlandırmaktadır.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum