İzmirli ünlü doktora vefa plaketi

    İzmir'de Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yenilenmesinin 1. yıldönümünde hastanenin kurucu başhekimlerinden Dr. Serdar Pedükcoşkun’a vefa programı düzenlendi. Pedükcoşkun, son görev yaptığı belediyesinde Başkan Tunç Soyer tarafından görevden alınmıştı. hastane

    İzmirli ünlü doktora vefa plaketi
    12 Kasım 2023 - 17:44
    Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tuncer, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yekta Öncel ve hastane çalışanlarının katıldığı programda duygulu anlar yaşandı.
    İzmir'de uzun yıllar Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Dr. Serdar Pedükcoşkun’un görev yaptığı dönemde hastanede çalışan tüm doktor, hemşire, sekreter ve diğer sağlık çalışanlarının katıldığı program iki saat sürdü.



    Mesai arkadaşları tek tek söz alıp Serdar Pedükcoşkun'a ait anılarını paylaştı. Dr. Serdar Pedükcoşkun ile ilgili hazırlanan barkovizyon sunumu hep birlikte izlendi. Eski başhekim için pasta kesildi ve eşi Dr. Nazan Pedükcoşkun’a da çiçek takdim edildi.
    Programda çok duygulanan ve gözyaşlarını tutamayan Dr. Serdar Pedükcoşkun gösterilen vefadan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

    Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu döneminde Eşrefpaşa Belediye Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Serdar Pedükcoşkun, Başkan Tunç Soyer tarafından görevden alınmıştı. Pedükcoşkun'un yerine Soyer'in arkadaşı atanmıştı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum