İzmirli ünlü avukat, kızı Gupse Özay'ın hamilelik fotoğrafını paylaştı

    İzmirli çevreci avukat Senih Özay, kız bebek bekleyen ünlü oyuncu Gupse Özay'ın karnı burnunda pozunu paylaştı. Güzel oyuncunun son halini görenler "Hamilelik çok yakışmış" yorumunda bulundu.

    İzmirli ünlü avukat, kızı Gupse Özay'ın hamilelik fotoğrafını paylaştı
    28 Haziran 2022 - 11:38
    Deliha filminin setinde tanışan Barış Arduç ve Gupse Özay, 6 yıllık ilişkilerini 2020 yılında nikah masasına taşımıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikiliden kısa süre önce bebek müjdesi geldi. Kız bebek bekleyen Özay'ın karnı burnunda ilk pozu ortaya çıktı. Güzel oyuncunun son halini görenler "Hamilelik çok yakışmış" yorumunda bulundu. İşte 7 aylık hamile olan Gupse Özay'ın son hali...

    Deliha filminin başrolünü paylaşan Gupse Özay ile Barış Arduç, çekimler sırasında tanışıp arkadaşlıklarını kısa sürede aşka dönüştürdü.
    İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ve birliktelikleri hakkındaki soruları genellikle cevapsız bırakan ikili, ayrılık iddialarıyla sık sık gündeme gelse de 2020 yılında nikah masasına oturdular.
    Pandemi nedeniyle sade bir törenle dünyaevine giren çift, geçtiğimiz haftalarda bebek müjdesiyle gündeme geldi.
    Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan çiftin bebek bekledikleri ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncunun 6 aylık hamile olduğu haberini magazin gazetecisi Ömür Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından "Teyze oluyorum, bu güzel haberi buradan paylaşmak istedim. Az önce sevgili Gupse Özay ile konuştum. 6 aylık hamile, her şey yolunda, 3 ay sonra anne oluyor" notu ile duyurmuştu.

    Kız bebek bekleyen çiftten Özay, önceki gün yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. Melikşah Altuntaş ve Esra Ruşan ile birlikte vakit geçiren Gupse Özay'dan yeni fotoğraf geldi. Gecenin sonunda dostlarıyla birlikte objektif karşısına geçen ve yaklaşık 7 aylık hamile olan ünlü oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görüldü.
    Son olarak Gupse Özay'ın İzmir'de avukatlık yapan, çevre davalarıyla ünlü babası Senih Özay, facebook sayfasonda bir fotoğraf paylaştı.

    Sosyal medyada kısa sürede gündem olan fotoğrafa beğeni ve yorum yağdı.
    Sosyal medya kullanıcıları, Özay için "En güzel anne adayı", "Hamilelik yakışmış", "Sonunda beklenen fotoğraf geldi" yorumlarında bulundu.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum