İzmirli Tatoo'cu Emre Eren

    İzmirli Tatoo'cu Emre Eren, ödüle doymuyor

    İzmir'li Tatoo'cu Emre Eren, ödüllere doymuyor.17 yıldır dövme mesleğini yapan Eren, Almanya' nın Wolfenbüttel-Hannover de,70 stüdyonun katıldığı fuarda yaptığı renkli Tilki figürü ile 1' ci oldu.

    İzmirli Tatoo'cu Emre Eren, ödüle doymuyor
    03 Ocak 2024 - 17:02
    Dövme yapmaya 2006 yılında  İzmir de başlayan ve bir çok uluslararası dövme fuarına ziyaretçi ve yarışmacı olarak katılan ve çalışmalarına Muğla Datçada devam eden evli bir çocuk babası Emre Eren,  yurtdışında da müşterilerine hizmet ediyor. 



    Wolgenbüttel’de düzenlenen, toplam 70 stüdyonun katıldığı dövme fuarına katılan dövme ustası Emre Eren, burada yapılan yarışmaya ,renkli dövme dalında girdi. 2 gün üst üste toplam 15 saat sürenTilki fotoğrafından çalıştığı dövme, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 17 sanatçının katıldığı kategoride 1.lik ödülü aldı. 



    2023 yılı içinde tamamı Almanyadan olmak üzere 4 adet ödül alan,  2 kez 1.lik ve 2 kezde  3.lük ödülü kazanan Emre Eren,  "Ödül için bir para miktarı yok, tamamen prestij.Bu ödüllerde müşteri potansiyeli çok arttığı için çok avantajlı.Hannover, Köln, Hollanda ve İsviçre de bir çok müşterim var.Düzenli olarak buralara gidiyorum.Müşterilerim, vücutlarına sevdiklerinin ve baktıkları hayvanların figürlerini cizdiriyor. En çokta, Atatürk'ün fotoğraflarını yaptırıyor " dedi.



     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum