İzmirli kickboks şampiyonu kazada hayatını kaybetti

    Geçtiğimiz sene Kocaeli'de düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan İzmirli sporcu Mahmut Soysüllü, Urla ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

    İzmirli kickboks şampiyonu kazada hayatını kaybetti
    10 Ekim 2022 - 16:10
    Kaza, gece saat 00.30 sıralarında, İzmir Çeşme yolu, Urla Kalabak mevkiinde meydana geldi. İzmir yönünden Urla istikametine motosiklet ile seyir halinde olan Mahmut Soysüllü (17), direksiyon hakimiyetini kaybedince yolda savruldu. 

    Soysüllü'nün motosikleti önce refüje çarptı, ardından da yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kazayı gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan milli sporcu, kaldırıldığı Urla Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Mahmut Soysüllü'nün cansız bedeni, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

    Geçtiğimiz sene Kocaeli'de şampiyon olmuştu

    Motosikletle yaptığı kaza sonucu hayatını kaybeden Mahmut Soysüllü'nün, geçen sene Haziran ayında Kocaeli'de düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası'nda Genç Erkekler Full Contact dalı 81 kilogramda Türkiye Şampiyonu olduğu öğrenildi.

    Urla Spor Kulübü Antrenörü Ümit Yaşar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün şampiyon kickboks sporcularından Mahmut Soysüllü, dün gece geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Bizim her sporcumuz kendi öz evladımızdan ayrı görmediğimiz için acımız büyüktür. Defin gün ve saatini ayrıca bildireceğim. Acım çok büyük. Oğluma Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim ailesine ve bizlere sabr-ı cemil ihsan eylesin. Başımız sağ olsun” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum