İzmirli işadamının kızı yalıda evlendi

    İzmirli tanınmış işadamı Tahsin Güzel'in kızı olan ve Şevket Yerimdar, Kardeş Payı gibi dizilerinde yer alan oyuncu-sunucu Semra Güzel, avukat nişanlısı Mülhan Tümer ile İstanbul Beylerbeyi Gül Sultan Yalısı'nda evlendi.

    İzmirli işadamının kızı yalıda evlendi
    27 Haziran 2022 - 18:32

    Beyaz TV’de ekrana gelen ‘Yaşama Dair’ adlı programın sunuculuğunu üstlenen oyuncu ve sunucu Semra Güzel, geçtiğimiz haftalarda MT Hukuk kurucusu Avukat Mülhan Tümer ile İzmir’in Urla ilçesinde aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanmıştı.

    Beyaz TV’de ekrana gelen ‘Yaşama Dair’ adlı programın sunuculuğunu üstlenen oyuncu ve sunucu Semra Güzel, geçtiğimiz haftalarda MT Hukuk kurucusu Avukat Mülhan Tümer ile İzmir’in Urla ilçesinde aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanmıştı. Görkemli düğüne çiftin aile üyeleri ve yakın dostları akın etti.

    Çiftin düğün töreninden fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı. Semra Güzel, Tümer ile birlikte verdiği bu pozu da geçtiğimiz haftalarda, "Heyecanlı bekleme süreci ve kocaman ailemiz... İyi ki..." notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum