İzmirli işadamının inanılmaz ölümü

    İzmir'de bir çok şirketin finans müdürlüğünü yapan, RCS restoranlarının kurucu ortağı, US US Değer Yönetimi Platformu firmasının sahibi, 3 çocuk babası Hami Aygen, yerleştiği Kanada'nın Barrie kasabası yakınlarında yaşanan kazada yaşamını yitirdi.

    İzmirli işadamının inanılmaz ölümü
    29 Eylül 2023 - 13:25
    İzmir'de Uniteks ve Sunel Tütüncülük fabrikalarında üst düzey yöneticilik yapan, Opel Egem ve BMC'nin eski finans müdürü, RCS restoranları kurucusu tanınmış işadamı Hami Aygen, çocuklarının eğitimi için pandemi döneminde Kanada'ya yerleşti. Toronto kentinde yaşayan Aygen, geçtiğimiz pazartesi, otoyolda arıza yapan aracından indiği sırada bir kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi.



    Ontario Eyalet Polisi, Barrie kasabası yakınlarındaki 400 numaralı otoyolda bozulan arabasından inen 63 yaşındaki Hami Aygen'e arkadadan gelen bir kamyonun çarptığını açıkladı.
    Sabah saat 8.30'daki olay, Innisfil Sahil Yolu yakınındaki otoyolun güneye giden şeritlerinde meydana geldi. Sosyal medyada yayınlanan bir videoda OPP Sgt. Kerry Schmidt, Aygen'in yolda arızalanan aracından çıktığını doğruladı. 

    Polis, arızalanan araçta bulunan bir yolcunun ise yara almadan kurtulduğunu bildirdi.  Otoyolun bir bölümü polis soruşturması için birkaç saat süreyle kapatıldı, ancak tüm şeritler 14.00 civarında yeniden açıldı.



    Polis, o sırada bölgede araç kamerası görüntülerine sahip olan herkesin müfettişlerle iletişime geçmesini istedi.

    ÇAVUŞ BİLGİ VERDİ
    OPP Çavuş Kerry Schmidt, Innisfil Sahil Yolu yakınındaki bir inşaat bölgesinde güneye giden bir aracın bozulduğunu ve trafiğin yoğun olduğu bir şeritte durduğunu ve sürücünün araçtan indiğini söyledi.
    Schmidt, sosyal medyada yayınlanan bir videoda, "O bölgede gerçekten konuşlanacak bir banket yok. Sürücü araçtan inerken, bana göre yoldan geçen bir araç onlara çarptı" dedi.

    KİMDİR?
    Hami Aygen, bir röportajında "Çocukken ‘adam’ olmak isterdim" demiş ve kendini şöyle anlatmıştı:
    "İlk, orta ve liseyi Aydın’da okudum. Üniversiteyi Ankara İktisat ve Ticari Bilimler Akademisi Ekonomi Fakültesi’nde bitirdim. 1977’den beri çalışıyorum. Sendika muhabiri olarak başladığım çalışma hayatım kısa bir süre sonra muhasebe üzerine yoğunlaştı. 1983-1987 arası İzmir'de bir şirkette satış müdürlüğü yaptım. Yerleştiğim İzmir'de ağırlıklı olarak mali işler, finans ve yönetim üzerine çalıştım. Çocukken ‘adam’ olmak isterdim. İlk paramı 13 yaşında yaz tatilinde yanında çalıştığım gıda toptancısından kazanmış ve kendime bir kot almıştım. Derya Aygen’le evliyim. Çağıl, Yamaç ve Sarp adında üç çocuk babasıyım."

    Tek rakibi kendisi

    KARNADA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

    İşadamı Aygen, vasiyeti üzerine küçük çocuklarının da eğitim gördüğü Kanada'da toprağa verilecek. İtalya'da çalışan büyük oğlu Çağıl Aygen'in törene gelmesinin beklendiği öğrenildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum