İzmirli işadamı Sarıgedik, huzurevi sakinleriyle kahvaltı da buluştu

    TENİS sporunun yaygınlaşması için faaliyet gösteren Ege Tenis Eğitim Vakfı ve İzmir cemiyet yaşamına ev sahipliği yapan Küçük Kulüp Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, huzurevi sakinleriyle kahvaltıda buluştu. Etkinlikte konuşan Sarıgedik, "Onların hayır dualarını almak ve ellerini öpmek manevi olarak beni güçlendirdi" dedi.

    İzmirli işadamı Sarıgedik, huzurevi sakinleriyle kahvaltı da buluştu
    24 Aralık 2022 - 13:21 - Güncelleme: 24 Aralık 2022 - 13:23

    İzmir Nevvar Salih İşgören Huzurevi'ni geçtiğimiz günlerde ziyaret eden Küçük Kulüp Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı, işadamı Emre Sarıgedik, huzurevi müdürü Cemil Uygun ve burada kalan yaşlılarla bir araya geldi.
    Sarıgedik, ziyarette bir süre sohbet ettiği yaşlılara, birlikte kahvaltı yapma sözü verdi. Bu sözünü tutan Sarıgedik, huzurevi sakinleriyle dün, Karşıyaka ilçesi Bostanlı Mahallesi'ndeki bir unlu mamuller satışı yapan mekanda düzenlenen kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve İzmir Nevvar Salih İşgören Huzurevi Müdürü Cemil Uygun da katıldı. Sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle dikkat çeken İş İnsanı Sarıgedik, etkinlikteki konuşmasında "Değerli büyüklerimizin ihtiyaçlarını ve isteklerini öğrenmek, karşılamaya çalışmak benim için önemli bir vazife. Onların hayır dualarını almak ve ellerini öpmek manevi olarak beni güçlendirdi" ded i.(DHA)

     

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum