• Reklam

İzmirli doktor koronadan vefat etti

İzmir'de Özel Su Hastanesi'nde görev yapan uzman doktor Harun Alper Yalınçetin, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İzmirli doktor koronadan vefat etti
26 Ağustos 2021 - 11:55 - Güncelleme: 22 Ekim 2021 - 15:58

İzmir'de 10 gündür yoğun bakımda tedavi gören 76 yaşındaki Uzman Doktor Harun Alper Yalınçetin'in bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1969 yılında mezun olduktan sonra Gaziantep, Tokat ve Uşak'ta görev yapan, son olarak İzmir'de özel bir hastanede çalışan Yalınçetin'in aşı olmadığı iddia edildi. Yakın arkadaşlarının sosyal medya paylaşımlarına göre Yalınçetin'in maske takmayı dahi reddettiği öne sürüldü. Ancak avukatı bunun yalan olduğunu, doktorun iki doz aşı olduğunu söyledi.

Yalınçetin'in vefat haberini ise İzmir Tabip Odası şu açıklama ile duyurdu:

"İzmir'de özel bir hastanede çalışan Dahiliye Uzmanı Dr. Harun Alper Yalınçetin'i Covid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz."

Arkadaşları da şu paylaşımı yaptı:

Biraz evvel de Su Hastanesi'nde hizmet veren doktor arkadaşımız dahiliyeci Harun Alper Yalınçetin, Covidden vefat etti. O da aşılanmamış gruptaydı. Hatta maske bile takmıyordu. 10 gün yoğun bakımın sonucunda hayatını kaybetti. Allahtan rahmet diliyorum. Huzurla uyusun.


Harun Alper Yalınçetin'in özgeçmişi:

-1969 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet

-1979 Sağlık ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İç Hastalıkları Uzmanlığı

-Muş Bulanık Sağlık Ocağı

-Gaziantep Hastanesi

-Tokat Hastanesi

-Tatvan Hastanesi

-Uşak Hastanesi

-Buca SSK Hastanesi

-Tepecik SSK Hastanesi

-Bergama Çocuk Dispanserleri


YORUMLAR

  • 0 Yorum