• Reklam

İzmirli Damla, staja gitti dizi yıldızı oldu

Dün akşam ilk bölümü yayınlanan 'Yalnız Kurt' adlı dizinin kadın kahramanı olan Damla Colbay'ın hikayesi çok ilginç.

İzmirli Damla, staja gitti dizi yıldızı oldu
29 Ocak 2022 - 15:09
atv'nin yeni dizisi 'Yalnız Kurt'taki performansıyla adından söz ettiren Damla Colbay'ın hayatı merak konusu oldu. Dizi bitimi Damla Colbay nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı kim araştırmalar yapıldı.



14 Ocak 1993 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Damla Colbay, üniversite stajı için geldiği İstanbul'da oyunculuğa başladı. Kara Para Aşk dizisinde oynadığı "Demet" karakteriyle tanındı. 2015-2016 yılları arasında yayımlanan Hayat Mucizelere Gebe isimli dizinin kadrosuna başrol olarak dahil oldu, "İnci" karakterini oynadı. Ardından 2016-2017 yılları arasında İçerde dizisinde "Eylem" karakterini canlandırdı.



2019 senesinde Zengin ve Yoksul dizisinde kısa bir süre oynadıktan sonra aynı senenin Aralık ayında başlayan Hekimoğlu dizisinde Zeynep Can karakterini can verdi. İçerde dizisi ve bu dizideki rolü ile birlikte popülerliği daha da arttı.
Sailor Moon çizgi romanı ve yönetmen Pedro Almodóvar hayranı olan 1.73 boyundaki Damla Colbay, halen Dokuz Eylül Üniversitesi'nde oyunculuk öğrenimine devam ediyor.



DAMLA COLBAY'IN SEVGİLİSİ KİM?

29 yaşındaki Damla Colbay, daha önce birlikte olduğu Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Dr. Ali Osman Çiçek'le ilk fotoğrafını paylaşmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum