İzmir Yazıyor Gazetesi, Time35 ailesine katıldı

    İzmir'de yayınlanan aylık gazeteler arasında bulunan ‘İzmir Yazıyor’ gazetesi, Time35 ailesine katıldı. 2017 yılında kurulan gazete Mİ Medya Hizmetleri kapsamında Time35 yayın grubu bünyesine hayatına devam edecek.

    İzmir Yazıyor Gazetesi, Time35 ailesine katıldı
    24 Mayıs 2023 - 08:51
    İzmir'de en çok takip edilen haber sitelerinin başında gelen ww.izmirtime35.com internet haber gazeteciliğinin ardından Time35 Medya Grubu yazılı basında da yer alacak. Aylık gazete olarak hizmet verecek olan ‘İzmir Yazıyor’ gazetesi İzmirliler'e en doğru ve güvenilir haberleri ile yine gündeme damga vuracak.

    ARTIK YAZILI BASINDA DA VARIZ
    Time35 Yayın Grubu Başkanı gazeteci Mustafa Tübcel, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
    “Uzun yıllardır İzmir basınında sosyal medya hesaplarımızdan yapmış olduğumuz canlı yayınlarımızla hem de internet haber sitemiz ile doğru, güvenilir ve güncel haberlerimizi öne çıkararak İzmirlilere layık olmaya çalıştık. 
    Bu süreçten sonra Time35 Medya Grubu olarak yazılı basında da yer alacağız. Aylık olarak çıkacak gazetemizde özel röportajlar, ses getirecek ve beğenilecek içeriklerimiz ile okurlarımızın karşısında olmaktan mutluluk duyacağız. Bu vesileyle gazetemizden, internet haber sitemizden ve yapmış olduğumuz canlı yayınlarımızdan ilgisini ve desteklerini eksik etmeyen şehrimize ve okurlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız." 

    YORUMLAR

    • 0 Yorum