• Reklam

İzmir Valisi , İzmir'e getirilen depremzedeleri hastanede ziyaret etti

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde yaralanan 11'i çocuk 52 depremzede tedavileri için askeri uçakla İzmir'e getirildi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 11 çocuk depremzedeyi hastanede ziyaret edip, 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

İzmir Valisi , İzmir'e getirilen depremzedeleri hastanede ziyaret etti
10 Şubat 2023 - 16:02 - Güncelleme: 10 Şubat 2023 - 16:03

Kahramanmaraş'ın merkez üssü Pazarcık ilçesi olan 7.7 ve Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğündeki iki ayrı deprem altında yıkılan binaların enkazından yaralı olarak çıkartılan depremzedelerden 52'si tedavileri için askeri uçakla İzmir'e getirildi. Yaralı depremzedelerden 6'sı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 9'u Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 26'sı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 11 çocuk yaralı ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.



Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Kahramanmaraşlı çocuk depremzedeleri ziyaret eden İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Vali Köşger, depremzedelerin sağlık durumu hakkında İzmir İl Sağlık Müdürü M. Emre Erkuş ve Başhekim Doç. Dr. Mehmet Zeynel Keskin'den bilgi aldı.

Çeşitli servislerde tedavileri süren depremzedelere hastane personelinin elinden gelen gayretle tedavi hizmeti vereceğini aktaran Vali Köşger, hastanede yaralıların güvenlik ve sağlıklarıyla ilgili tüm tedbirlerin alındığını, süreci kendisinin de yakından takip edeceğini söyledi.(DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum