İzmir ulaşımı kış dönemine geçti

    İzmir Körfezi’nde belediyeye bağlı olarak hizmet veren İZDENİZ A.Ş., deniz ulaşımında bugün itibariyle kış tarifesine geçiş yapıyor. Bugün, araba vapurlarında yeni ücret tarifesi de uygulanmaya başlanacak.

    İzmir ulaşımı kış dönemine geçti
    04 Ekim 2021 - 16:32
    İzmir Körfezi'nde ulaşım hizmetlerini veren İZDENİZ A.Ş. ilk ve ortaöğretim kurumları ile üniversitelerin açılması sonrası yolcu artışına paralel olarak, bugünden itibaren kış tarifesine geçiş yapacak.
     
    Yaz boyu Bostanlı-Karşıyaka-Konak iskeleleri arasında devam eden ring seferleri ise sona erecek. Bostanlı ve Karşıyaka iskelelerinden Konak İskelesi'ne direkt seferler yeniden başlayacak. Bostanlı-Üçkuyular hattında düzenlenen araba vapuru seferlerinin sayısı da bugünden itibaren artacak. Günlük sefer sayısı 56’dan 61'e çıkacak. Her iki iskelede de son sefer hareket saati ise 23.00'ten 23.20'ye uzatıldı. Halen altı feribotun hizmet verdiği Körfez’de, bir araba vapurunun daha kiralanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.
     
    İZDENİZ yönetimi, hafta içi hizmet veren Üçkuyular-Göztepe-Pasaport-Alsancak yolcu gemilerinin ilk sefer saatini, vatandaşlardan gelen talepler üzerine 08.10'dan 07.50'ye çekti. Vatandaşlar, www.izdeniz.com.tr adresinden tüm hatlarda yeni sefer tarifelerine ulaşabilir.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum