• Reklam

İzmir polisi, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi

İZMİR Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatı'nın 178'inci yıl dönümünde şehit ve gazi yakınları için iftar programı düzenledi. İzmir İl Emniyet Müdürü Şahne, "Teşkilatımızın kuruluşunun 178'inci yılını onur ve gururla göğsümüzü gere gere idrak ediyoruz. Bu haklı gururdaki en büyük pay şüphesiz vatanı uğruna kanını döken, ay yıldız üniformasını kefen yapmış şehit ve gazilerimizdir" dedi.

İzmir polisi, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi
10 Nisan 2023 - 12:26 - Güncelleme: 10 Nisan 2023 - 12:27

Polis Teşkilatı'nın 178'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, şehit ve gazi yakınlarına iftar programı düzenledi.
Bayraklı ilçesinde düzenlenen iftar programına şehit ve gazi yakınları katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, iftara katılanlar ezanın okunmasıyla oruç açtı. İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, iftara katılan şehit ve gazi yakınlarını masalarında ziyaret etti. İftar sonrası kürsüye çıkan İzmir İl Emniyet Müdürü Şahne, "Türk polis teşkilatımızın 178'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz iftar programına hoş geldiniz. Türk Polis Teşkilatı aziz milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatıdır. Teşkilatımızın kuruluşunun 178'inci yılını onur ve gururla göğsümüzü gere gere idrak ediyoruz. Bu haklı gururdaki en büyük pay şüphesiz vatanı uğruna kanını döken, ay yıldız üniformasını kefen yapmış şehit ve gazilerimizdir. Üzerinde yaşadığımız vatan toprak yüreklerinden vatan sevgisi ve cesaret fışkıran şehit ve gazilerimiz sayesindedir. Türk Polis Teşkilatı gibi büyük bir ailenin mensubu olmanın gururunu yaşıyorum. İzmir'de göreve başladığım günden bu yana siz şehit ailelerine ve kahraman gazilerimizin şahsıma ve teşkilatına olan sevgi ve muhabbetlerinden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimize rahmetle, gazilerimizi nimetle anarken siz kıymetli misafirlerimizin polis haftasını en içten dileklerini kutlar selam ve saygılarımı sunarım "dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum