• Reklam

İzmir polisi iftar yemeğinde buluştu

İZMİR'de Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177'nci yıl dönümü kapsamında emniyet mensupları iftar yemeğinde buluştu. 

İzmir polisi iftar yemeğinde buluştu
10 Nisan 2022 - 13:59 - Güncelleme: 10 Nisan 2022 - 14:00

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında emniyet mensupları için iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve çok sayıda emniyet mensubu katıldı.

İftarın ardından konuşma yapan İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Türk Polis Teşkilatı'nın önemine değinerek polislerin, vatandaşların güvenliği sağlamak için ağır ve zor şartlar altında görev yaptığını söyledi. Şahne" Bin yıldır bu topraklar bize yurt olsun diye kahramanca asil kanlarını döken aziz şehitlerimizin yolundan giden emniyet teşkilatımız 177 yıldır olduğu gibi bugün de şerefli görevini yerine getirmektedir" dedi.

Emniyet teşkilatıyla iftarda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Güzel İzmir'imizde huzur, mutluluk ve esenlik içerisinde kardeşçe birlikte güzel bir ramazanı idrak ediyoruz. Huzur içerisindeyiz bunu telaffuz etmek çok kolay ama bunu sağlayan gecesini gündüzüne katan, gözünü budaktan sakınmayan, canını hiçbir şeyden esirgemeyen, bu uğurda milletin huzuru, barışı ve esenliği için elinden geleni yapan kahramanlarımız var. Onlar kahraman polis teşkilatımız başta olmak üzere şehitlerimizdir. Nüfusun yüzde 74'ü şehirlerde yaşıyor. Bu yüzde 74'ün refahını, huzurunu sizler sağlıyorsunuz. Sizlere minnettarız" dedi. (DHA)

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum