• Reklam

İzmir milletvekili ve ailesi covid-19'a yakalandı

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, ailecek koronavirüs olduklarını duyurdu.

İzmir milletvekili ve ailesi covid-19'a yakalandı
29 Ocak 2022 - 17:11
CHP'li vekil Serter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda işkadını eşi Huriye Serter'in de koronavirüse yakalandıklarını şu şekilde duyurdu:

Saygıdeğer dostlarım, Son günlerde çok yaygınlaşan Omicron ailece bizi de yakaladı. Covid testimiz “Pozitif“, şimdilik gayet rahat geçiyor. Bir müddet sizlerden uzak durmam gerektiğini üzülerek paylaşmak istedim. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğimle.

İZMİR VAKALARINI TBMM'YE TAŞIMIŞTI
İzmir genelindeki Omicron vaka sayısını meclis gündemine taşıyan CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, bilim insanlarının, Kovid-19'a karşı aşılanmış veya daha önce yakalanmış kişilerde Omicron mutasyonunun yeniden enfeksiyona neden olduğuna, aşılanmış veya enfekte olmuş kişilerde yeniden Kovid-19 semptomlarının gelişme ihtimalinin "çok yüksek" olduğu uyarılarını anımsatmıştı.

Serter, ülkede Ocak ayı itibariyle Omicron vakalarının tedirgin edici hale geldiğini ve İzmir Tabip Odası'nın vakaların daha da büyük bir artış beklendiği açıklamasını anımsatmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya, "İzmir özelinde Omicron vakası sayısı kaç olmuştur? Bu vakaların kaçı aşılı vakadır?" sorusunu yönelten CHP'li Serter, şu sorularına da yanıt istemişti:

İzmir özelinde hastaneler yeniden yükselen vaka yükünü taşıyabilmekte midir?

Dördüncü pikin yaşandığı söylenen İzmir'de var olan vakaların artmasının önüne geçmek anlamında ek önlemler alınması söz konusu mudur?

YORUMLAR

  • 0 Yorum