"İzmir kongresinde olay çıkaranları bulun"

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaşanan olaylı kongre sonrası gerginlik çıkartan kişilerin araştırılması ve gerekli işlemlerin yapılması için talimat verdi.

    "İzmir kongresinde olay çıkaranları bulun"
    17 Eylül 2023 - 16:01
    CHP İzmir'de dün gerçekleştirilen İl Kongresinde yaşanan olaylar sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu düğmeye bastı. CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP İzmir'de yaşanan olaylı kongre sonrası gerginlik çıkartan kişilerin araştırılması ve gerekli işlemlerin yapılması  için talimat verdiğini duyurdu.

    Erdem yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
    "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, olağan İzmir il kongremizde kamuoyuna yansıyan ve parti kültürümüz ile bağdaşmayan olayları çıkartanların araştırılması ve gerekli işlemlerin yapılması talimatı vermiştir."

    NE OLMUŞTU?
    Geçtiğimiz gün gerçekleşen CHP İzmir İl Başkanlığı 38. Olağan Kongresi'nde çarşaf ve blok listeyle seçime gitmek isteyen gruplar arasında yaşanan arbede sonrası kongreye ara verilmişti. Kongrede CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu güven oyu alarak tekrar başkan seçildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum