İzmir Kilisliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yeni Başkanı Mehmet Deniz oldu

    İzmir Kilisliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 1. Olağanüstü Kongresi gerçekleştirildi. Derneğin yeni Başkanı Mehmet Deniz oldu.

    İzmir Kilisliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yeni Başkanı Mehmet Deniz oldu
    05 Mart 2024 - 10:33 - Güncelleme: 05 Mart 2024 - 10:43
    Hafta sonu yoğun katılımla gerçekleştirilen olağanüstü kongrede İzmir Kilisliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni Başkanı Mehmet Deniz oldu. 2006 yılında kurulan dernek kurumsal bir kimlik kazanmış etkili bir kurum olmuşturç. Divan Başkanlığını derneğin kurulmasında gelişmesinde büyük emeği olan Kilis’in yetiştirdiği değerlerden olan Av. Vakıf Mercimek yaptı.



    Yeni Başkan Mehmet Deniz seçimden sonra yaptığı konuşmada, “Öncelikle beni bu onurlu ve kutlu göreve layık gören sevgili hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Derneğimizin buralara gelmesinde kurumsal kimlik kazanmasında emeği geçenlere Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederim. Derneğimiz yeni dönemde, enerjisini derneğimizin kurumsal yapının kamuoyundaki saygınlığını artırmaya verecektir.  Bu noktada her türlü çalışmayı yapacağız, basın yoluyla kamuoyu oluşturacak ve ilgili kurumlarda daha etkili yöntemlerle lobi faaliyetleri sürdüreceğiz. Bu şartlarda, yegâne teşkilatımız olan İzmir Kilisliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin kıymetini bilmemiz ve ona sahip çıkmamız gerekmektedir” dedi.



    İzmir Kilisliler Kültür ve Dayanışma Derneği farklı sıra dışı, özel, saygın bir kurumdur. Şartlar ne olursa olsun bizler bu farklılığı, saygınlığı hep koruyacağız yaşatacağız diyen yeni Başkan Mehmet Deniz “Bu derneğin kurumsallaşmasına yüceltilmesine önem verecek o yönde çalışmalar yapacağız. Bütün kurumlarda her platformda Kilisli denildiğinde fark olduğu hissettireceğiz.  İtibar yönetimini algı yönetimini profesyonelce yapacağız. 
    Derneğimiz kamu kurum ve kuruluşları sivil toplum kuruluşları ile devamlı irtibat halinde olunacaktır. Bugüne kadar kurmuş olduğumuz geniş network ağımız ile hemşerilerimizin kamu kurum ve kuruluşlarında işlerini daha hızlı ve saygın şekilde yapılmasını sağlayacağız.” diye konuştu.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum