İzmir'in göbeğinde güpegündüz sapıklık

    İzmir'in en kalabalık yerlerinden Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde yürüyen bir genç kızın tacize uğradığı anlar, kameralara yansıdı. Neslişah D. adlı genç kız, korku dolu anlar yaşadı. Çevreden yetişenler, tacizciyi yakalayıp polise teslim etti.

    16 Mart 2023 - 13:33 - Güncelleme: 16 Mart 2023 - 13:49


    İzmir'in göbeğinde tacize uğradığını belirten Neslişah D.  başından geçenleri sosyal medya hesabından duyurdu. Cinsel saldırıyı gerçekleştiren Soner A. adlı kişinin fotoğrafını ve olay anının videosunu paylaşan genç kız, "Kadınlar sokakta rahatça dolaşamayacak mı. Yeter artık" dedi.



    Neslişah D'nin yaptığı paylaşım şöyle:

    Merhaba, bugün saat 12:34 civarlarında Alsancak Kıbrıs şehitlerinde yaşadığım taciz olayını anlatmak istiyorum. Tanımadığım Soner Akbaş adlı şahıs ilk olarak yanıma gelerek beni sözlü bir şekilde taciz etti. Daha sonrasında hızlı adımlarla yanından uzaklaştım fakat beni hala takip ettiğini farkettim.



    Kalabalığın içerisine karıştığımda ise bi süre sonra arkama tekrar baktım ve şahsı göremedim.Takibi bıraktığını düşündüm.Ama çok geçmeden kıyafetimin altında yani belimde bir el hissettim. Hissetmemle bağırmam bir oldu.


    Çevredekiler de durumu farkedip yardım etmeye çalıştılar. Şahsı, polisler gelene kadar olay yerinde tuttuk. Sonrasında polisler duruma müdahale etti ve resmî işlem başlattım. Biz kadınlar bu tarz taciz olaylarını gerek sosyal medyada gerek de gerçek hayatta çok sık görüp, yaşıyoruz.


    Ne yazık ki bugün de benim başıma geldi. Sessiz kalmayı tercih etmedim, etmicem de. Bu tip sapık zihniyetli insanların gereken cezayı almalarını istiyorum. Sokakta rahatça dolaşmalarından ve daha fazlasına kalkışmalarından bıktık! Yeter artık.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum