• Reklam

İzmir için fırtına uyarısı!

İzmir’de hafta sonu hava sıcaklıklarında 8 derecelik düşüş meydana gelmesi bekleniyor. Yarın il genelinde sağanak yağış öngörülüyor. Öte yandan Meteoroloji İzmir için fırtına uyarısında bulundu.

İzmir için fırtına uyarısı!
17 Kasım 2023 - 21:47

Kasım ayı sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği İzmir’de yarından itibaren sağanak yağış ve soğuk hava etkili olmaya başlayacak.

Meteoroloji’nin verilerine göre yarın sabah saatlerinden itibaren il genelinde sağanak yağış etkili olacak. Sağanak yağış ile birlikte havanın soğuması öngörülüyor. Sıcaklıklarda 8 derecelik düşüş olacağı tahmin ediliyor.

Fırtına uyarısı geldi

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından İzmir için fırtına uyarısında bulunuldu. Açıklamada, "Cumartesi ilk saatlerden itibaren İzmir merkez ve kıyı ilçelerinde rüzgarın güney-güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), sabah saatlerinden itibaren kuzey-kuzeybatı yönlerinden fırtına (50-80 km/sa) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden, yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Kaynak:DHA


YORUMLAR

  • 0 Yorum