• Reklam

İzmir Film Lab için geri sayım başladı.

İzmir Kısa Film Festivali bu yıl gerçekleştireceği İzmir Film Lab programı ile sinema sektörünün duayen isimleri ile İzmirli sinemaseverleri atölyeler ile bir araya getirmeye hazırlanıyor.

İzmir Film Lab için geri sayım başladı.
05 Kasım 2021 - 09:50
Yönetmenlik, film yapım, teknik anlatımlar, yeni teknolojiler, senaryo, belgesel ve animasyon konularında eğitimlerin yapılacağı film lab içerisinde bir de ödüllü kısa film proje yarışması yapılıyor. Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen İzmir Kısa Film Festivali programına, bu yıl dahil edilen ve önümüzdeki yıllarda içerisine bir film marketi de gerçekleştirilerek devam edecek olan İzmir Film Lab, Türkiye'nin kısa film üretimi konusunda en kapsamlı film etkinliği olmayı hedefliyor.

Finalist Projeler Belirlendi

Yönetmen Tunç Davut, yapımcı Sinem Altındağ ve Bando Prodüksiyon'un kurucu ortaklarından Ahmet Tamer (TamTam) Çınarcık'ın değerlendireceği finalist projeler belirlendi. 10.000 TL yapım destek ödüllü yarışma sunumları 26 Kasım tarihinde İzmir Tarihi Havagazı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek.


Ahmet Topaç – Aç Açına
Alperen Albayrak – Palmiyeler Altında
Erinç Durlanık – Satışçının Bir Günü
Hasan Ali Kılıçgün – 30 Dakikadan Sonra
İlayda İşeri - Oyunbozan
Mehmet Kanadlı - Danışman
Muhammet Emin Altunkaynak - Çekiliş
Okan Erünsal - Elveda
Onur Güler – Hangi Gece Büyüdüysem
Sinem Kanat - Dem
Zühre Yıldırım -
Babil Sokağında Oturan Funda ve Hikayesi

İbrahim Sertaç Kasaplar - DijiSapiens
Damla Ersan – Şöyle Anlatayım







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum