İzmir Enternasyonal Fuarı, 91. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor

    İZFAŞ tarafından düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı 2-11 Eylül tarihleri arasında 91. kez yapılacak. Fuarda sanatçıların sahne alacağı konserler, her yaş grubu için farklı etkinlikler ziyaretçilerle buluşacak.

    İzmir Enternasyonal Fuarı, 91. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor
    11 Ağustos 2022 - 14:04 - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 - 14:06

    İzmir Enternasyonal Fuarı, 91. kez kapılarını açacak. Fuar, teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin her yaş grubuna hitap eden etkinlikleriyle ziyaretçileri karşılayacak. Her yıl farklı kültürlere ev sahipliği yapan İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl da Çim Konserleri, Mogambo Geceleri, Rock & Rap Sahnesi, Açıkhava Tiyatrosu etkinlikleri, Sinema Burada Festivali Gastronomi Temalı Film Gösterimleri, Terra Madre Anadolu Lezzet Avı, Çocuk Sahnesi, Çocuk Alanı, Macera Parkuru, Oyun Ve Teknoloji Alanı, Bilgi Yarışması, Zipline Parkuru, sergiler, spor etkinlikleri ve gezici etkinlikler ile ziyaretçilerine keyifli günler geçirtmeyi hedefliyor.

    Öte yandan, fuarın Ana Sponsoru Folkart, Etkinlik Sponsoru ise Migros oldu. Fuarın giriş ücretleri; tam 8 TL, öğrenci 3,50 TL olarak belirlendi. Kültürpark'ın tüm kapılarından giriş-çıkış yapılabilecek ve fuar etkinlikleri 16.00-23.00 saatleri arasında düzenlenecek.

    'TERRA MADRE'YE DE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK'

    İzmir Enternasyonal Fuarı, dünyanın en büyük gastronomi fuarı olan Terra Madre'ye de ev sahipliği yapacak. 'Terra Madre Anadolu', Anadolu'nun bereketini dünya ile buluşturacak. Slow Food'un (Yavaş Gıda) önderliğinde, küçük ölçekli üreticileri desteklemek için 160 ülkeyi kapsayan Terra Madre, bu yıl İzmir Enternasyonal Fuarı süresince, Kültürpark Lozan Kapısı girişinden itibaren oluşturulacak özel alanda gerçekleştirilecek. Terra Madre Anadolu'ya, Türkiye'den ve dünyadan yerel üreticiler, çiftçiler, çobanlar, balıkçılar, ekonomistler, entelektüeller, ekolojistler, antropologlar, yazarlar, filozoflar, aşçılar, üretici birlik ve kooperatif temsilcileri de katılacak.

    'KÜRESEL DÜNYADA KÜRESEL TİCARET, İZMİR İŞ GÜNLERİ'NDE'

    Fuar kapsamında ve T.C. Ticaret Bakanlığı himayesinde düzenlenen en önemli organizasyonlardan biri olan İzmir İş Günleri'nin 8.'si, 1-2 Eylül tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Uluslararası yatırım fırsatları ve yeni iş fikirlerinin değerlendirileceği ticari buluşmalarda, yeni iş birlikleri, yeni girişimler ve ülkeler arası ticari faaliyetlerin güçlendirilmesi hedefleniyor.

    'LEAGUE OF LEGENDS TÜRKİYE BÜYÜK FİNALİ 2022 KÜLTÜRPARK'TA'

    Fuar, bu yıl yine oyun dünyasının etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Yılın en iyi League of Legends takımının belirleneceği Türkiye Büyük Finali 2022, 10 Eylül'de 91. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda gerçekleşecek. Türkiye Büyük Finali ilk kez İstanbul'dan farklı bir şehirde taraftarla buluşacak ve 9 ve 10 Eylül tarihlerinde Kültürpark'ta özel bir League of Legends 10. yıl festivali gerçekleştirilecek. Öte yandan fuar, Next Game Startup Girişimcilik Yarışması'na da ev sahipliği yapacak. Yarışmada finale kalan 10 takım, sunumlarını yaparak dereceye girmek için mücadele edecek. Next Game Startup Yarışması ve Oyun Girişimciliği seminerleri ile oyun ve girişimcilik alanında sektörün önde gelenleri bir araya gelecek. Yarışmanın 11 Eylül'de gerçekleşecek finali ile ilk üçe girenler ödül kazanacak.(DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum