İzmir'e muhteşem bir mekan!

    İzmir’in parlayan yıldızı Seyrek’te çok özel bir mekan açılıyor. 15 Aralık Cuma günü ünlü sanatçı Melek Mosso ile kapılarını açacak olan Lafügüzaf, bölgenin en şık ve kaliteli mekanı olarak hizmete girecek.

    İzmir'e muhteşem bir mekan!
    12 Aralık 2023 - 20:13
    “Eğlence, lezzet ve kalite varsa gerisi Lafügüzaf” mottosuyla açılan mekan, bölgenin üst düzey mekanı olacak. Eğlencenin, lezzetin, kalitenin ve şov dünyasının yeni adresi Lafügüzaf’ta dostlarınızla bitmesini istemeyeceğiniz keyifli saatler geçireceksiniz. İzmir gecelerine damgasını vurmaya hazırlanan Lafügüzaf olağanüstü lezzetleri, muhteşem büyüleyici ambiansı ile Cuma gününden itibaren İzmir gecelerine damgasını vuracak. 
    Seyrek’te Bakırçay Üniversitesi’nin karşısında 1500 metrekare alanda kurulan Lafügüzaf’ın sahnesinin yanı sıra haftanın 7 günü açık olan “Laf Gastro Pub” da 600 metrekare açık ve 400 metrekare kapalı alanıyla dikkat çekiyor.

    Lafügüzaf üst düzey elit kişilerin, ailelerin geldiği dostlarınızla keyifli zamanları geçirebileceğiniz, ünlü sanatçıları ağırlayan bir mekan olacak. Ferah bir ortamda, masaların arasında büyük boşlukların bulunduğu özel dekore edilen Lafügüzaf, eğlencenin yanında lezzet konusunda da çok iddialı.
    Mekanın tecrübeli işletmecisi Okan Akdeniz, “Misafirlerimiz eğlencenin yanında unutamayacağı lezzetlerle tanışacak. Buraya en iyiyi, en kaliteliyi en ünlü sanatçıları getireceğiz. En iyi ustalarla çalışıyoruz ve kaliteli malzemeler kullanıyoruz. Lafügüzaf’ta fiks mönü olarak 8 çeşit meze, 2 çeşit ara sıcak, ana yemek, meyve ve tatlı verilmektedir. Laf Gastro Pub’da pizza, hamburger, makarna ve salata çeşitleri bulunuyor” diyor.

    Bu arada temiz havanın olduğu, yıldızların görülebildiği bir ortamın bulunduğu Seyrek ile ilgili biraz bilgi de verelim. Gelişime son derece açık bir bölge, Karşıyaka’ya 15 dakika mesafede. Otoyola ise uzaklığı 9 kilometre. Ulaşım ve trafik derdi olmayan, çevreyolu ulaşım rahatlığı ile şehir merkezine yakın Seyrek, aynı zamanda tertemiz havası ve doğasıyla bölgede bulunan üniversite ve kolejlere ev sahipliği yapıyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum