• Reklam

"İzmir dün ben geliyordum, bugün biraz gidiyoruz"

PKK'ya yönelik Hendek operasyonlarında Türk askerinin çocukları öldürdüğü iftirasını ortaya atan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yoksulluk danışmanı Hacer Foggo, İzmir adayı yapıldı ama seçilemedi. Foggo, giderken fotoğraf paylaştı.

"İzmir dün ben geliyordum, bugün biraz gidiyoruz"
16 Mayıs 2023 - 10:31
CHP'nin İzmir 2. Bölge'den son anda 8. sıra adayı yaptığı Hacer Foggo Meclis'e giremedi. Kontenjandan gelen ve ithal aday olduğu için eleştirilen Foggo, seçimin hemen sonrası  İzmir'den ayrıldı. Ayrılırken de Adnan Menderes Havaalanı'ndan turistik geziden dönüyormuş gibi bir fotoğraf paylaşıp, "İzmir dün ben geliyordum, bugün biraz gidiyoruz" mesajı yazdı.



Jandarma Özel Harekat'ın Hendek operasyonları sırasında bir sınıfta çekilen ve tahtada "Eğitim sırası bizde J.Ö.H" ifadelerinin yer aldığı bir fotoğrafı paylaşan Foggo, tweet'in altına "Siz eğitim yaparken 'Savaş İstemiyoruz! Çocukları Öldürmenizi İstemiyoruz! Girişimi'ne göre 44 çocuk öldürüldü" notunu düşmüştü. Foggo'nun terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD lehine paylaşımları da büyük tepki çekmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum