• Reklam

İzmir'den uçuş yapılan şehir sayısı 68'e çıktı

İZMİR Vakfı tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle şehrin turizm potansiyelini artırmak için hayata geçirilen 'Direct İzmir' projesi büyüyor. İzmir'den direkt uçuşların adresi 'directizmir.com' sitesine yaz sezonu itibariyle yeni uçuşlar eklendi ve toplam şehir sayısı 68'e yükseldi.

İzmir'den uçuş yapılan şehir sayısı 68'e çıktı
18 Nisan 2022 - 10:49 - Güncelleme: 18 Nisan 2022 - 10:54

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Vakfı'nın şehrin turizm potansiyelini artırma hedefi doğrultusunda hayata geçirdiği 'Direct İzmir' projesinin kapsamı genişliyor. İzmir'den direkt uçuşların adresi 'directizmir.com' yaz sezonu uçuşlarıyla İzmirlilere keşfedecek yeni rotalar sunuyor. Yayıma alındığında yurt içi ve dışı olmak üzere toplam 49 farklı noktanın güncel tarife bilgisinin yer aldığı siteye yaz sezonu itibariyle yeni uçuşlar eklendi ve toplam şehir sayısı 68'e yükseldi.

Keşfedilmeyi bekleyen yeni rotalar yurtiçinde Bodrum ve Kayseri; yurtdışında Amman, Beyrut, Cenevre, Eindhoven, Frankfurt, Hamburg, Helsinki, Karlsruhe / Baden, Marsilya, Milano, Münster-Osnabrück, Nantes, Nürnberg, Oslo, Paderborn, Rotterdam, Tel Aviv, Tiflis ve Üsküp olarak yer aldı.

Direct İzmir projesi İzmir Vakfı ile dört hava yolu şirketi arasında geçen ocak ayında Tarihi Havagazı Fabrikası'nda imzalanan ortaklık protokolüyle başlatılmıştı. directizmir.com web sitesinde sadece tarifeli uçuşlar yer alıyor. (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum