İzmir’de yetim öğrenciler için yardım paketi

    İzmir'de yetim öğrenciler için yardım paketi hazırlandı

    İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen etkinlikte bot, mont ve nakdi yardımlar içeren paketler, yetim öğrencilere dağıtılmak üzere okullara gönderildi.

    İzmir'de yetim öğrenciler için yardım paketi hazırlandı
    20 Aralık 2023 - 09:25
    İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği, İzmir'deki okullarda eğitim gören yetim öğrencilere, sosyal sorumluluk ve eğitimde fırsat eşitliği adına yardım etkinliği düzenledi. Önemli bir toplumsal dayanışma örneği olarak nitelendirilen organizasyon, kentin önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Etkinliğe İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Bünyamin Ertekin, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Mustafa Beşer, Kur'an’a Hizmet Derneği Başkanı Erkan Karagöz, dernek gönüllüleri ve tanınmış iş insanı Ali Büyüksoylu katıldı.



    Tören İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Eğitimde fırsat eşitliğini vurgulayarak kısa bir konuşma yapan Yahşi, “Bu tür etkinlikler toplumsal bilinç ve dayanışma açısından kritik öneme sahip” dedi. Törende, etkinliğin başarısına katkı sağlayan Ali Büyüksoylu'ya, eğitime ve topluma yaptığı katkılar nedeniyle Yahşi tarafından teşekkür plaketi sunuldu. Teşekkür plaketini alan Ali Büyüksoylu ise, “İzmir'deki öğrencilere yönelik bu anlamlı girişimde bulunmak benim için büyük bir. Bu tür sosyal sorumluluk projelerine olan desteğimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.



    Hazırlanan yardım paketleri, öğrencilere dağıtılmak üzere okullara gönderildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum