İzmir'de üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek

    İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin 'gençlik odaklı kent' vizyonu kapsamında üniversite öğrencilerine çorba ve sıcak yemek desteğine bu yıl da devam ediliyor. Yemek desteği bugün, çorba desteği ise 17 Ekim'de başlıyor.

    İzmir'de üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek
    10 Ekim 2022 - 11:14 - Güncelleme: 10 Ekim 2022 - 11:15

    İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerine destek olmak için çorba ve sıcak yemek dağıtımına bu yıl da devam ediyor. Bugün üniversitelerin yakınlarına kurulan 4 noktada sıcak yemek, 17 Ekim'de ise 6 noktada çorba dağıtımı başlayacak. Buca ve Karşıyaka'daki iki öğrenci yurdunda kalan üniversite öğrencilerine üç öğün yemek desteği de sürecek.

    Ege Üniversitesi , Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Katip Çelebi Üniversitesi kampüsleri hafta içi 17. 00 ile 19.00 saatleri arasında günlük 3 bin kişilik sıcak yemek dağıtılacak. DEÜ Eğitim Fakültesi, DEÜ İlahiyat Fakültesi, DEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, DEÜ Tınaztepe Yerleşkesi Girişi, Katip Çelebi Üniversitesi ile Ege Üniversitesi Kampüsü yakınındaki Bornova Metro istasyonunda kurulan çorba duraklarında hafta içi sabah 07.30 ile 09.00 saatleri arasında ise sıcak çorba hizmeti sunulacak.

    Büyükşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar üniversite öğrencilerine yaklaşık 205 bin kişilik çorba, 262 bin kişilik ise sıcak yemek dağıtıldı. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum